1.11.2021 klo 08:00
Uutinen

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme

Yrittäjät on uusinut verkkosivunsa. Näin myös siis Satakunnan Yrittäjien verkkosivut ovat uudistuneet. Uusi sivusto ohjaa sinua entistä paremmin tutustumaan myös koko järjestön ajankohtaisiin asioihin, jäsenetuihin sekä tapahtumiin. Lähde tutustumisretkelle ja löydä sinua kiinnostavaa tietoa. Tervetuloa!

Yrittäjät aloitti verkkosivujen uudistuksen suunnittelun ja taustatyöt jo vuonna 2019. Vanhan verkkosivuston julkaisujärjestelmä oli vanhenemassa ja muutenkin oli aika uudistua. Uusi sivusto on haluttu rakentaa paremmin käyttäjien tarpeita vastaavaksi. Koko kehitystyön pohjana on tietenkin palvelulupauksemme: Parannamme yrittäjän arkea.

Olemme pyrkineet rakentamaan sivuston juuri sinua ajatellen, niin että etsimäsi tieto olisi mahdollisimman helposti löydettävissä. Uudistus on kuitenkin suuri, joten sisällönsuunnittelun silmien ohi on saattanut vilahtaa jotain tietoa. Mikäli siis et löydä etsimääsi, törmäät toimimattomaan linkkiin tai muuten huomaat jotakin omituista, voit olla yhteydessä meihin ja korjaamme asian pikaisesti.

Virhetilanteessa voit olla yhteydessä: