25.4.2017 klo 08:02
Uutinen

Tiedätkö jo, mikä sinusta tulee isona?

HAMK-etkot tarjoaa lukiolaisille ja ammatillisten koulutuksen opiskelijoille mahdollisuuden tutustua ammattikorkeakouluelämään.

Ammattikorkeakouluopiskelu ei ole pelkästään luentoja ja lukemista, vaan myös oikeaa käytännön tekemistä ja aitoja työelämäprojekteja. HAMKin koulutuksia ja joustavia opiskelutapoja esittelevät opettajat ja opiskelijat. Heiltä voi myös kysyä, jos jokin ammattikorkeakouluopiskelussa mietityttää.

Tilaisuuden avaa vararehtori Heidi Ahokallio-Leppälä. Opiskelijan puheenuvoron käyttää International Business -koulutuksen opiskelija Stina Laurila ja tapahtuman ohjelmasta kertoo Jenny-Stina Hankela, tapahtuman koordinaattori ja liiketalouden opiskelija. Puheenvuorojen jälkeen osallistujat valitsevat kaksi koulutusinfoa, joihin osallistuvat seuraavaksi.

Koulutusinfoja järjestetään kaikilta HAMKin koulutusaloilta, joita ovat kulttuuriala, luonnonvara- ja ympäristöala, luonnontieteiden ala, tekniikan ja liikenteen ala, yhteiskuntatieteiden-, liiketalouden- ja hallinnon ala sekä sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala.

Tapahtumaa voi seurata myös somen välityksellä tunnisteella #HAMKetkot.

Tapahtuma on tarkoitettu ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ja lukiolaisille, heidän opoilleen sekä kaikille koulutuksesta kiinnostuneille. Tapahtumasta on hyötyä erityisesti toisen vuoden opiskelijoille, jotka pohtivat tulevaa opiskelupaikkaansa. Tapahtumaan ilmoittautuminen on jo päättynyt, mutta Hamkin viestinnästä voi tiedustella varapaikkoja.

Seuraa Facebookissa >>>

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi