22.2.2017 klo 07:16
Uutinen

Tilitoimisto perustaa Suomen juhlavuoden kunniaksi sata uutta yritystä – Tarjoaa palvelut päälle

Jos palat halusta ryhtyä yrittäjäksi ja olet idearikas, rohkea ja lannistumaton, tilaisuutesi on tässä, puhuttelee Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.

– Minä perustan Suomeen 100 uutta yritystä, tarjoan ne maksutta 100:lle uudelle yrittäjälle ja hoidan taloushallinnon maksutta vuoden 2017 loppuun asti, niin totta kuin nimeni on Jussi Paaso.

Näin täräyttää oululaisen tilitoimisto Talenom Oy:n tuore toimitusjohtaja Jussi Paaso. Paaso on sitä mieltä, että yrittäjyyden, ja vain yrittäjyyden kautta Suomesta voi tulla mahtavampi kuin koskaan. Siksi hän haluaa ojentaa kätensä yrittäjäksi haluaville.

– Jos sinä puolestasi palat halusta ryhtyä yrittäjäksi ja olet muutenkin idearikas, rohkea ja lannistumaton, tilaisuutesi on tässä, Paaso julistaa Talenomin nettisivulla.

Mainoksen nähtyään asiakas päätti perustaa yrityksen

Talenom käynnisti sata uutta yritystä -kampanjan eilen maanantaina. Tiistai-iltapäivään mennessä yrityksiä on perustettu viisi – kaikki rakennusalalle.

Yrittäjäksi haluava tarvitsee vain idean ja asenteen, loput osataan selvittää, Talenomilta kerrotaan.

– Viimeisin asiakas sanoi, että oli hetken pähkäillyt yrityksen perustamista, mutta kun näki meidän mainoksen, päätti ryhtyä toimeen, kertoo Talenomin markkinointijohtaja Miikka Hätälä.

– Olisi mahtavaa, kun saataisiin kannustettua tähän sellaisia potentiaalisia yrittäjiä, joille yrityksen perustamisen esteenä on vain se, että hallinto on heille mörkö.

”Ainoat pakolliset kulut otetaan pois”

Kun yrittäjäksi haluava ottaa yhteyttä Talenomiin, hän käy kolmella luukulla, joissa yritys perustetaan, rekisteröidään, taloushallintopalvelut käynnistetään ja toiminta voi alkaa.

– Kirjanpito ja taloushallinto voivat olla aloittavalle yrittäjälle ainoat pakolliset kulut, ja tässä ollaan ottamassa sekin pois tämän vuoden ajan, Hätälä toteaa.

Ilmaisen taloushallinnon arvoksi Hätälä arvioi yhden laskukaavan mukaan reilut 1500 euroa, pois lukien palkanlaskenta, joka on 20 euroa yhtä työntekijää kohti kuukaudessa.

– Näin, jos hän on meidän Simple-palvelun asiakas. Hinta vaihtelee sen mukaan, minkälainen tämä meille tuleva asiakas on.

Esimerkiksi osakeyhtiön perustaminen on useamman sata euroa kalliimpi.

Juhani Ojalehto

juhani.ojalehto@yrittajat.fi