7.4.2021 klo 09:52
Uutinen

Tilitoimisto Reijo Mäki Oy:lle uusi omistaja

Kahdessa polvessa, Hämeenlinnassa vuodesta 1973 lähtien toimineen tilitoimisto Reijo Mäki Oy:n liiketoiminta on myyty Talenom Oy:lle, joka on ottanut toiminnot haltuunsa 1.4.2021 alkaen.

Hämeen Yrityssanomat | Hämeenlinna

Talenom on vuonna 1972 perustettu valtakunnallisesti toimiva taloushallinnon yritys. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa 912 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 47 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Helsingin pörssin päälistalla.

– Tällä muutoksella ei ole mitään välittömiä vaikutuksia palveluumme ja itse jatkan edelleen yhteyshenkilönä entiseen tapaan samassa toimitilassa, kertoo yrittäjä Juha Mäki.

Juha Mäki kertoo, että tilitoimistoyrittäjänä toimiminen on ollut antoisaa, mutta myös vaativaa pienelle toimijalle muuttuvassa markkinassa. Toimiala digitalisoituu vauhdilla ja kehityksessä tulee pysyä mukana, jotta sekä asiakkaille että henkilöstölle voidaan tarjota kilpailukykyinen toimintaympäristö.

– Siirtämällä liiketoiminnan Talenomille uskon näiden tavoitteiden toteutuvan parhaalla mahdollisella tavalla ja samalla minulle tarjoutuu tilaisuus käyttää aikaa niihin tärkeisiin asioihin, jotka ovat jääneet viime vuosina taka-alalle.

Mäki uskoo, että Talenomin omat ohjelmistot mahdollistavat sähköisten taloushallinnon palvelujen tarjoamisen kustannustehokkaasti myös pienimmille asiakkaille.

– Nykyaikaiset ratkaisut avaavat mahdollisuuksia myös raportoinnin ja neuvontapalvelujen kehittämiseen. Toimin siirtymäkauden ajan Talenomin palveluksessa varmistaakseni palvelujen sujuvan jatkumisen, lupaa Juha Mäki.

Lisätietoja
Juha Mäki, puhelin 040-5584445
Oskari Rytilahti, palvelupäällikkö, Talenom, puhelin 0207 525 693