Satakunnan vuoden yksinyrittäjä 2022 Tina Nissinen Kuva: Tuomas Tiainen
9.11.2022 klo 17:30
Uutinen

Tina Nissinen on Satakunnan vuoden yksinyrittäjä 2022

Haaveista voi syntyä maistuva yrittäjätarina. Satakunnan vuoden 2022 yksinyrittäjänä palkitaan omaa konditoriakahvilaa – Tina's Bakerya – Ulvilassa pyörittävä Tina Nissinen.

Satakunnan vuoden yksinyrittäjänä palkitaan vuonna 2019 konditoriakahvilan Ulvilaan perustanut Tina Nissinen. Tina’s Bakery on syntynyt alanvaihdoksen myötä haaveita täyttämään. Oma konditoriakahvila onkin Tinan unelma, sillä hän kuvailee itseään luovaksi ja haluaa tehdä työtä käsillään, nähdä kättensä jäljen.

– Yrityksen vahvuus on se että sekä tilaus- että kahvilatuotteet on itse alusta asti valmistettuja ja hyvin tuoreita. Ideoita tuotteisiin kerätään ulkomailta asti ja jatkokehitellään sekä koetestataan ennen valikoimiin tuomista. Vahva liikevaihto kertoo hyväksi koetuista tuotteista sekä vakiintuneesta asiakaskunnasta, Markku Kivinen kuvailee vuoden yksinyrittäjää.

Tina’s Bakery tuottaa konditoriatuotteita pääasiassa tilaustuotteina ja yrityksestä on mahdollista tilata hyvinkin luovia konditoriatuotteita. Myös eri juhlapyhät näkyvät tuotteissa hyvin. Näkyvyys mm. sosiaalisessa mediassa on vahvaa ja äänestysvoitto yleisön suosikiksi Satakunnan vuoden uusyrittäjä -kisassa on osoitus jo saavutetusta tunnettuudesta ja onnistuneesta yrittäjätarinan alusta.

Ansioituneita yrittäjiä on Satakunnassa palkittu 1970-luvulta alkaen. Satakunnan vuoden yrittäjä ‑palkinto jaettiin Satakunnassa nyt jo 46. kerran, Satakunnan vuoden yrittäjäperhe 34. kerran ja uusimpana Satakunnan vuoden yksinyrittäjä ‑palkinto jo kahdeksannen kerran.