9.12.2019 klo 14:49
Uutinen

To lead not to carry – Tapio Korjus julistaa

Soulin Olympialaisissa 1988 keihään olympiakultaa voittanut Tapio Korjus saapuu puhumaan johtamisesta ja valmentavasta työotteesta Hämeenlinnan Verkatehtaalle 4. helmikuuta.

Tapio Korjus teki suomalaista olympiahistoriaa voittaen olympiakultaa keihäässä 1988 Soulissa. Korjus hyödyntää urheilu-urallaan oppimiaan metodeja nykyisin Kuortaneen Urheiluopiston rehtorina. Korjuksen mielestä yrityksen johtamista voi verrata urheiluvalmennukseen ja näitä ajatuksiaan Korjus jakaa ammattijohtajille Hämeenlinnan seminaarissa.

Valmentajan tavoite on johtaa prosessia, mutta viime kädessä urheilija on vastuussa suorituksesta. Tämä pätee Korjuksen mielestä myös yrityksessä. Esimiehen vastuulla on johtaa, mutta vastuu toteuttamisesta pitää antaa alaiselle. Motivaation ollessa kunnossa, tulee myös tuloksia.

Tapio Korjus puhuu 4.2.2020 Voittava Tiimi-seminaarissa Hämeenlinnan Verkatehtaalla yrittäjille ja ammattijohtajille. Seminaarissa kuullaan Korjuksen lisäksi myös Erkka Westerlundin puheenvuoro sekä muita johtamisen ja valmentamisen ammattilaisia.