Itä-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsen (yrittäjä Tanja Vaarna/TSKV) kertomassa yrittäjyydestä Vuosaaren lukion oppilaille
2.5.2022 klo 14:17
Uutinen

Vuosaaren lukion Yrittäjyys-päivä oli hieno esimerkki koulujen ja yritysten välisestä yhteistyöstä

Itä-Helsingin Yrittäjät ja Vuosaaren lukio järjestivät huhtikuussa ensi kertaa Yrittäjyys-päivän. Tapahtuman tavoitteena oli lisätä nuorten tietoisuutta yrittäjyydestä yhtenä uravaihtoehtona ja luoda kontakteja työnsaantia ajatellen.

Päivän aikana kolme eri alan ja taustan omaavaa yrittäjää kertoivat opiskelijoille, että kuinka heistä aikanaan tuli yrittäjiä ja mitä se on heille merkinnyt. Opiskelijoilla oli myös mahdollisuus tutustua ja rakentaa kontakteja yrityksiin rekrytoinnin merkeissä.

Näytteilleasettajana ollut Jaakko Turunen / Nets Group kommentoi:

”ICT-ala kiinnostaa selvästi nuoria sukupuoleen katsomatta. Standilla vierailleet opiskelijat olivat todella fiksuja ja kyselivät paljon. Tämä on loistavaa, sillä meillä on jatkuvasti tarve ohjelmointitaitoisille työntekijöille”



Kiitos upeista esityksistä ja yrittäjätarinoista hpj. Totti Salko/Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, tj. Lotta Roos/Arctic Container ja yrittäjä/ kuvajournalisti Jenna Lehtonen. Kiitos myös Vuosaaren lukiolle loistavasta yhteistyöstä. Ensi vuonna vielä isommin 💪

Teksti: Itä-Helsingin Yrittäjät
Kuvat: Piret Puusepp-Väliaho

#itähelsinginyrittäjät #vuosaarenlukio