7.12.2017 klo 13:04
Uutinen

Tonttukaupungissa on hyvä vire päällä

Kuhmon Yrittäjillä on takanaan vilkas vuosi. Toimintaa vauhditti erityisesti Kesämessut, jotka järjestettiin menestyksekkäästi viime kesänä, ja vuosi huipentui hienosti onnistuneeseen Joulunavaukseen.

Kuhmon Yrittäjät ovat tehneet loistotyötä Kuhmon elinvoimaisuuden edistämiseksi.

Tulevalle vuodelle on luvassa jälleen menoa ja meininkiä. Suunnitelmissa on Kevätryssäystä, tutustumistilaisuuksia ja vierailuja paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti; koulutuksia sekä yhteistyötä kaupungin ja muiden sidosryhmien kanssa niin koulutus-, markkinointi- kuin työllisyysasioissa. Verkostoitumista edistetään ja jäsenten henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin panostetaan, mukaan on tavoitteena saada myös uusia jäseniä.

Kuhmon Yrittäjien syyskokous pidettiin Hotelli Kalevalassa la 25.11.2017. Hallituksen puheenjohtajana toiminut Ari Innilä jättää luottamustehtävänsä vuoden lopussa. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Veijo Malinen ja jäseniksi Ritva Komulainen (uusi), Pertti Koivisto (uusi), Pentti Salmela, Esa Piirainen, Marita Huotari, Elena Määttä, Keijo Aaltonen, Virva Ryynänen, Esa Haverinen, Hannu Gröhn ja Tuulikki Huusko.