29.5.2017 klo 12:41
Uutinen

Toukokuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita yrittäjän näkökulmasta. Tämän toukokuun Yrittäjäviestin teemana on kymenlaaksolaiset tulevaisuuden näkymät.

Kymen Yrittäjäviestiä pääsee lukemaan osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi.

Kymen Yrittäjäviestin teeman mukaisesti Tulevaisuuden näkymiä -osiosta löytyy yrittäjille yrittäjille ajankohtaisia asioita sote- ja maakuntauudistuksesta, digitalisaatiosta, kansainvälistymisestä sekä hankinnoista. Yrittäjyyttä eri rooleissa -osio nostaa esiin yrittäjän erilaisia rooleja paikallisten yrittäjien kautta. Toimintaa Kymenlaaksossa -osiossa on kuulumisia paikallisyhdistyksiltä sekä yhteistyökumppaneilta ja Kuvagalleriaan on koottu kuvia maakunnassa järjestetyistä tapahtumista ja tilaisuuksista.

Kymen Yrittäjäviestiin kootaan neljä kertaa vuodessa ajankohtaisia yrittäjiä koskettavia aiheita sekä yrittäjätarinoita. Seuraavat Yrittäjäviestit ilmestyvät syyskuussa ja marraskuussa. Syyskuun Yrittäjäviesti juhlistaa Yrittäjän päivää 5.9. esittelemällä paikallisia yrittäjätarinoita ja marraskuun Yrittäjäviesti tuo esiin maakunnan menestystarinoita.

Yrittäjäviestin linkki löytyy myös Kymen Yrittäjien verkkosivuilta www.yrittajat.fi/kymi.

Palaute Yrittäjäviestistä on tervetullutta, samoin juttuvinkit. Niitä voi laittaa osoitteeseen tiedotus@kymen.yrittajat.fi.

Antoisia lukuhetkiä!