31.5.2018 klo 09:30
Uutinen

Toukokuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu – Käy lukemassa, Kouvolan yhdistyksestä paljon juttua!

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita juuri yrittäjän näkökulmasta. Tämän toukokuun Kymen Yrittäjäviestin teemana on uudet avaukset ja hankkeet Kymenlaaksossa ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjille.

Pääset lukemaan Kymen Yrittäjäviestiä osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi.

Etusivulta Yrittäjämyönteisyyttä ja yhteistyötä -osiossa on tietoa Kunnallisjohdon seminaarista, Kaakkois-Suomen Kasvupolusta sekä nuorten yrittäjien Tilanne päällä 2 -harjoituksesta. Uusia mahdollisuuksia Kymenlaaksossa -osio nostaa esiin alueella käynnissä tai käynnistymässä olevia hankkeita, kuten Kymi Ringiä, Kiinan junayhteyttä, Kotkan Kantasatamaa ja Zsar Outlet Villagea, paikallisten yrittäjien näkökulmasta. Toimintaa ja tapahtumia alueella -osiossa on kuulumisia paikallisyhdistyksiltä ja yhteistyökumppaneilta ja Kuvagalleriasta löytyy kuvia Kunnallisjohdon seminaarista sekä viime vuoden Tilanne päällä -harjoituksesta.

Lukiessasi verkkojulkaisua huomioithan, että yläreunan Kymen Yrittäjäviesti -otsikosta pääset aina takaisin etusivulle.

Seuraavat Yrittäjäviestit ilmestyvät syyskuussa ja marraskuussa.

Palaute Kymen Yrittäjäviestistä on tervetullut, samoin juttuvinkit seuraaviin julkaisuihin. Niitä voi laittaa Yrittäjäviestin toimitukselle osoitteeseen tiedotus@kymen.yrittajat.fi.