30.5.2018 klo 16:16
Uutinen

Toukokuun Kymen Yrittäjäviesti julkaistu

Tuoreessa Kymen Yrittäjäviestissä asiaa mm. Kunnallisjohdon seminaarista ja alueella käynnissä tai käynnistymässä olevista hankkeista paikallisten yrittäjien näkökulmasta.

Kymen Yrittäjien verkkojulkaisu Kymen Yrittäjäviesti käsittelee yrittäjää koskettavia ajankohtaisia asioita juuri yrittäjän näkökulmasta. Tämän toukokuun Yrittäjäviestin teemana on uudet avaukset ja hankkeet Kymenlaaksossa ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjille.

Kymen Yrittäjäviesti on kaikkien vapaasti luettavissa osoitteessa www.kymenyrittajaviesti.fi.

Yrittäjäviestin Yrittäjämyönteisyyttä ja yhteistyötä -osiossa on tietoa Kunnallisjohdon seminaarista, Kaakkois-Suomen Kasvupolusta sekä nuorten yrittäjien Tilanne päällä 2 -harjoituksesta. Uusia mahdollisuuksia Kymenlaaksossa -osio nostaa esiin alueella käynnissä tai käynnistymässä olevia hankkeita ja avauksia kuten Iitin Kymi Ringiä, Kouvolan Kiinan junayhteyttä, Kotkan Kantasatamaa ja Vaalimaan Zsar Outlet Villagea. Toimintaa ja tapahtumia alueella -osiossa on kuulumisia paikallisyhdistyksiltä ja yhteistyökumppaneilta ja kuvagalleriasta löytyy kuvia Kunnallisjohdon seminaarista sekä viime vuoden Tilanne päällä -harjoituksesta.

Yrittäjäviestin linkki löytyy myös Kymen Yrittäjien verkkosivuilta www.yrittajat.fi/kymi.

Verkkojulkaisussa voi liikkua joustavasti osioiden välillä ja alkuun pääsee klikkaamalla Kymen Yrittäjäviesti -logoa sivun yläreunassa.

Palaute Yrittäjäviestistä on tervetullutta, samoin juttuvinkit seuraaviin julkaisuihin. Niitä voi laittaa Yrittäjäviestin toimitukselle osoitteeseen tiedotus@kymen.yrittajat.fi.

Antoisia lukuhetkiä!