14.2.2019 klo 10:17
Uutinen

Tue nuoria TET- tai kesätyöpaikalla

Haluatko reippaan 15-vuotiaan TET:iin tai kesätyöhön? 8-luokkalaiset töölöläisnuoret etsivät nyt TET- ja kesätyöpaikkoja, joissa voi kerryttää arvokasta työelämäkokemusta. Yrittäjä, anna nuorelle hyödyllinen työelämäkokemus yrityksessäsi – saat auttavat kädet 4-10 päiväksi. Voit myös tarjota koululaisille vierailua yrityksessäsi tai käydä kertomassa koululla yrittäjätarinasi! Tuet nuoria ja luot positiivista kuvaa yrittäjyydestä!

8-luokkalaiset töölöläisnuoret etsivät TET -paikkoja. TET on palkaton 4 päivän Työelämään Tutustuminen. TET ajoittuu tänä vuonna pääsiäisviikolle 12.-17.4.2019 TET -paikan tarjoajalta vaaditaan vain vastuullinen yhteyshenkilö, turvallinen työympäristö ja nuorelle sopivia työtehtäviä.

Kesätyö puolestaan on palkallista, mutta Helsingin kaupunki tukee nuorten työllistämistä 300€ Kesäsetelillä. Tuettu kesätyöjakso on 6h * 10 päivää.

Hyvät kokemukset työelämästä ovat nuoren tulevan opiskelun ja työuran kannalta tärkeitä.

Keräämme yhteystietoja yrityksistä, jotka ovat kiinnostuneet tarjoamaan joko TET- tai kesätyöpaikan. Yhteystiedot jaetaan oppilaitosyhteistyömme kautta mm. Taivallahden peruskoulun oppilaille.

Lue lisää ja lähde mukaan >>

Lisätietoja: etela_helsingin@yrittajat.fi

Kuva: Helsingin kaupunki