17.2.2023 klo 06:50
Uutinen

Tule tekemään kanssamme Satakunnasta maan paras paikka yrittää – Toimitusjohtajahaku on auki

Satakunnan Yrittäjät etsii uutta toimitusjohtajaa. Haluaisitko sinä tulla rakentamaan Satakunnasta entistäkin vahvempaa yrittäjyysmaakuntaa?

Tule tekemään kanssamme Satakunnasta maan paras paikka yrittää. Etsimme satakuntalaisen yrittäjyyden puolestapuhujaksi tulevaisuuteen katsovaa ja kehittämisotteista

Toimitusjohtajaa

Yrittäjäjärjestön tehtävänä on parantaa yrittäjien ja yrittäjyyden toimintaedellytyksiä paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Aluejärjestön toimitusjohtajana olet luomassa uusia tapoja toimia muuttuvassa toimintaympäristössä niin, että toiminta tukee palvelulupaustamme – parannamme yrittäjän arkea.

Tehtävänäsi on kehittää Satakuntaa yrittäjyysmaakuntana. Kentällä liikkuminen yrittäjien ja sidosryhmien parissa niin maakunnassa kuin ympäri Suomen, on osa arkeasi. Toimitusjohtajan työssä tärkein tehtäväsi onkin ihmisten kohtaaminen.

Haluamme, että menestyt tehtävässä ja tarjoamme sinulle

  • itsenäisen ja vastuullisen työn monipuolisella tehtäväkentällä
  • ratkaisukykyä vaativia kehittämiskohteita
  • mahdollisuudet yrittäjyyden edistämiseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • uusia verkostoja.

Odotamme sinulta kokemusta vaikuttamistyöstä ja henkilöstöjohtamisesta sekä hallitustyöskentelystä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja valmiita verkostoja maakunnan sisällä.

Toivomme, että sinulla on

  • hyvä tuntemus alueen elinkeinoelämästä, yrittäjyydestä ja yrityspalveluista
  • aito kiinnostus ottaa selvää eri toimialoihin liittyvistä yhteiskunnallisista aiheista ja ilmiöistä
  • yrittäjämäinen ajattelutapa ja vahva talousosaaminen
  • erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot.

Mikäli yrittäjyys on sinulle lähellä sydäntä ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, nyt sinulla on aito mahdollisuus viedä yrittäjyysmaakuntaa sanoista tekoihin.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää! Lisätietoja antavat Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja Jukka Hurrila p. 044 528 8863 ja toimitusjohtaja Markku Kivinen 050 377 8006

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@yrittajat.fi viimeistään 12.3.2023.

Yksin työtä ei kuitenkaan tehdä, vaan ympärilläsi on usean eri alan yrittäjiä ja alakohtaisia verkostoja tukemassa toimintaa. Tehtävässä luotsaat myös omaa asiantuntijatiimiäsi ja toimit tytäryhtiö Satakunnan Yritystili Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Tehtävä tulee avoimeksi nykyisen toimitusjohtaja Markku Kivisen jäädessä eläkkeelle myöhemmin tänä vuonna.