27.6.2017 klo 09:54
Uutinen

Tunnistamme – ja torjumme – uhat verkossa teema perustuu tietoverkon toimivuuden takaamiseen nopeasti muuttuvissa olosuhteissa.

Meidät liittää ulkomaailmaan palomuuriksi nimetty teknologia, joka on käytännössä digitaalinen ulko-ovemme ympäröivään maailmaan.

Tätä roolia ei ole oikein ymmärretty ja siksikin tämä ovi on useasti selkosen selällään – kutsuen myös kutsumattomia vieraita.

Myyntijohtaja Mark Malanin käy esityksessään läpi mitä tutkitusti tiedetään näistä kutsumattomista vieraista sekä Suomessa että maailmalla. Voidaanko niitä torjua ja miten toimimalla. Viranomaiset yrittävät omalta osaltaan lainsäädännöllisin keinoin korostaa tietojen suojaamisen merkitystä.

Mark Malanin kertoo myös siitä, millaisia vaatimuksia EU:n uusi tietosuoja-asetus asettaa suomalaisille yrityksille ja yhteisöille.

Inteno Netmedia Oy:n myyntijohtaja Mark Malanin luennoi tietoturvasta Canoraman järjestämässä tilaisuudessa ke 16.8.2017 klo 13.00 – 14.30, paikka Kaukametsän kongressikeskus, Leihu-Sali, Kajaani.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.8.2017 mennessä: myynti.kajaani@canorama.fi

Kuvassa: Myyntijohtaja Mark Malanin
Hän on toiminut lähes 30 vuoden ajan ICT alueella eri tehtävissä ja erityisesti liiketoimintalähtöinen tietotekniikka on ollut hänen erikoistumisalueensa.