Turun Yrittäjien hallitus 2022. Ylärivissä Sarianne Mäkelä, Kati Pesonen, Henri Rantanen, Joonas Suominen ja Wiki Wikström sekä alarivissä Mikko Rantanen, Janne Puurunen ja Ville Mäkilä. Kuvasta puuttuu Jorma Saariketo.
2.12.2021 klo 10:56
Uutinen

Turun Yrittäjät valitsi vuosikokouksessa hallituksen vuodelle 2022

Turun Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Mikko Rantanen, joka on sarjayrittäjä. Hänen yrityksiään ovat mm. Kaupallistajat Suomi Oy ja Kotimaan Huolenpitopalvelut Oy. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin toimitusjohtaja Joonas Suominen, Digiloikka Oy ja toimitusjohtaja Ville Mäkilä, Influenssi Oy. Jatkokaudelle hallitukseen valittiin IT-konsultti Henri Rantanen, DiGiTUKiOPET ja toimitusjohtaja Janne Puurunen, Mainostoimisto KNOK Oy.

Turun Yrittäjien hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Kati Pesonen, Prafit Oy, lakimies Sarianne Mäkelä, Serenum Oy, hankinta-asiamies Jorma Saariketo Konsultointi Vistaco Oy ja toimitusjohtaja Wiki Wikström, LeapMoon Oy. Hallituksen sihteerinä toimii Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

Hallituksen jäsenet ovat iältään 30-67 vuotiaita, keski-iän ollessa 45 vuotta. Ammattitaitoa ja osaamista on monelta alalta.

ꟷ Olen todella otettu luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa kautta. On mahtavaa päästä luotsaamaan ja jatkamaan Turun Yrittäjien pitkää historiaa ja Arto Kallion tekemää hienoa työtä. Paljon on tehty viime vuosina ja paljon on muutoksia myös edessä. Tästä on hieno jatkaa yhdessä uuden hallituksen kanssa jäsenistön eteen tehtävää työtä, kommentoi Turun Yrittäjien tuore puheenjohtaja Mikko Rantanen.