3.2.2021 klo 09:49
Uutinen

Tutustu nuorten yritysideoihin virtuaalisesti Uskalla Yrittää -semifinaaliissa 11.2.

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Uskalla Yrittää -semifinaali toteutetaan 11.2.2021 klo 11:00-14:30.

Tänä vuonna Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu toteutuu upeassa virtuaaliympäristössä, jossa NY-yrittäjät alueen yläkouluista ja 2. asteen oppilaitoksista pääsevät esittelemään Vuosi yrittäjänä -ohjelman yrityksiään virtuaalisilla messupisteillä. Täysin uusi toteutustapa mahdollistaa messuvierailut yli maakuntarajojen.

Pääset kannustamaan ja jututtamaan nuoria tulevaisuuden lupauksia vain yhdellä klikkauksella! Uskalla Yrittää -semifinaalissa nuoret kilpailevat pääsystä valtakunnalliseen finaaliin, oppivat esittelemään yritysideaansa sekä kertomaan osaamisestaan messuvieraille digitaalisessa ympäristössä.

Messuosastojen lisäksi iltapäivän ohjelmaan sisältyy suora live-lähetys, jossa palkitaan semifinaalin parhaat NY-yritykset. Voittaneet yritykset pääsevät edustamaan Pohjanmaata ja Keksi-Pohjanmaata valtakunnallisessa finaalissa, ja kamppailemaan paikasta EM-kisoihin yhdessä 80 muun yrityksen kanssa.

Semifinaalin ohjelma:

  • 11:00-13:00 Nuoret valokeilassa! – Vieraile nuorten NY-yrittäjien messupisteillä
  • 13:30-14:30 Palkintojenjakotilaisuus – Seuraa suorassa lähetyksessä, ketkä pääsevät edustamaan Pohjanmaata ja Keksi-Pohjanmaata tämän kevään Uskalla Yrittää -finaaliin huhtikuussa

Suora linkki virtuaalitapahtumaan ilmestyy ennen tapahtumapäivää osoitteeseen www.uskallayrittaa.fi/semifinaalit ! Osallistumiseen tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Nuori Yrittäjyys ry:n monialaisten, kouluille maksuttomien yrittäjyyskasvatusohjelmien avulla myös koulujen toimintakulttuuri kehittyy kohti yhteisöllisyyttä ja toiminnallisuutta. Uskalla Yrittää -semifinaali on loistava tapa tutustua Vuosi yrittäjänä -ohjelmaan osallistuneiden yläkoululaisten ja 2. asteen opiskelijoiden upeisiin yritysideoihin.

Tule seuraamaan ja kannustamaan Pohjanmaan ja Keksi-Pohjanmaan alueen innostuneita, motivoituneita ja koulussa viihtyviä nuoria, kun he esittelevät innovaatioitaan ja työnsä tuloksia. Nämä yrittäjähenkiset nuoret luovat hyvän näkymän alueemme kasvu- ja kehittämistavoitteille tulevaisuudessa!

Lisätietoja:

Nina Ingves

Aluekoordinaattori Pohjanmaa

nina@nuoriyrittajyys.fi

+358 40 6745 292