mies lepää hotellihuoneen sängyllä
29.5.2023 klo 10:04
Uutinen

Työprojekti edessä – mistä mukava majoitus?

Kun työ vie toiselle puolen Suomea pidemmäksi aikaa, Scandic tarjoaa viihtyisän tukikohdan lepoon ja antaa mahdollisuuden palautumiseen.

Tiukan työpäivän jälkeen arvostaa virkistäviä unia ja mahdollisuuksia akkujen lataamiseen, joiden tiedetään tukevan hyvinvointia ja jaksamista.

Scandic-hotellissa majoittuva on työn jälkeen vapaa arkirutiineista. Samalla on loistava tilaisuus viettää palauttavaa omaa aikaa vaikkapa saunassa rentoutuen, kuntohuoneella treenaten tai hotellin muista palveluista nauttien. Majoittuja voi luottaa siihen, että vastuullisuudesta ja ympäristöasioista on huolehdittu, sillä Scandic on suurin joutsenmerkitty hotelliketju.

”Hotelleistamme on löytynyt sopiva ratkaisu lukuisien työprojektien majoitustarpeisiin, sillä ympäri Suomen on tarjolla yli 50 Scandic-hotellia erilaisine palveluineen. Pidempiaikaiseen majoitukseen pystymme tarjoamaan edullisempia, räätälöityjä ns. projektihintoja”, kertoo Scandicin yritysmyynnistä vastaava Tuomo Laaksonen.

Scandic-hotelleihin on helppo saapua, sillä ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja lähes kaikissa on hyvät ja udrin myös maksuttomat paikoitustilat. Sähköauton latauspisteitä löytyy usean hotellin yhteydestä.

Palvelut sisältyvät hintaan

Paras alku päivälle on kunnon aamiainen. ”Scandic-aamiainen luomutuotteineen tarjoaa herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset ja erityisruokavaliot huomioiden – eikä jätä nälkäiseksi. Mikä parasta, aamiainen sisältyy majoituksen hintaan”, Tuomo Laaksonen kehuu.

Jokainen kaipaa myös vastapainoa työnteolle. ”Hotelleissamme voi majoittuessaan käyttää maksutta moderneja ja hyvin varusteltuja kuntohuoneitamme tai liikkua lähialueen liikuntapaikoissa. Useissa hotelleissamme on lisäksi ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ihan vieressä,” Laaksonen kertoo. ”Kylpylähotelleissamme kylpylä- tai wellness-osaston vapaa käyttö sisältyy myös majoituksen hintaan, muissa hotelleissa saunaosaston käyttö”, hän lisää.

Lisäksi Scandic-hotelleissa on tarjolla erilaisia hotellikohtaisia palveluita, kuten pyykinpesumahdollisuus. Myös hohtokeilausta voi kokeilla osassa kohteita.

”Scandic-hotelleissa voi Scandic Friends -jäsenenä nauttia Pohjoismaisen hotellialan suurimman kanta-asiakasohjelman runsaista eduista ja upeista yhteistyökumppaneista. Lisäksi olemme tuoneet työmatkaajan iloksi monia muitakin etuja ”, Laaksonen vinkkaa. Voit lukea lisää täältä.

Yhteydenotot projektimajoituksia koskien leads.finland@scandichotels.com