Ulvila_Satakunnan_vuoden_paikallisyhdistys_2022
Satakunnan vuoden paikallisyhdistys 2022 Ulvila
12.1.2023 klo 18:07
Uutinen

​​Ulvilan Yrittäjät on Satakunnan vuoden paikallisyhdistys 2022 – Valtakunnallisessa kisassa Ulvilan lisäksi Honkajoen Yrittäjät​

Yrittäjäjärjestön paikallisyhdistykset toimivat aktiivisten luottamushenkilöiden voimin. Luottamushenkilöt tekevät työtä yrittäjyyden puolesta oman yrittäjäarkensa ohessa kaikkien yrittäjien hyväksi. Satakunnassa on useita aktiivisia ja vahvaa vaikuttamistyötä tekeviä paikallisyhdistyksiä. Vuoden 2022 paikallisyhdistyksenä palkitaan Ulvilan Yrittäjät yhden välivuoden jälkeen, jolloin palkintopokaali oli Honkajokelaisten hallussa.

– Ulvilan Yrittäjiä voisi kutsua kestomenestyjäksi, mutta se titteli ei todellakaan tule paikallaan seisomalla. Ulvilassa tehdään paljon töitä ja vaikutetaan yrittäjien toimintaedellytyksiin vahvasti koko yhdistyksen hallituksen voimin. Yksi erittäin tärkeä tekijä on, että Ulvilassa uskalletaan kokeilla uusia juttuja ja uusia tapoja toimia, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen kiittelee ja onnittelee Ulvilan Yrittäjiä.

Ulvilassa hyvästä tehdään vielä parempaa

Ulvilan Yrittäjät hoitaa paikallisyhdistyksen tehtävät esimerkillisesti ja vähän päälle. Paikallisyhdistyksen tehtävänä on huolehtia ja vaikuttaa yritysten toimintaedellytyksiin omalla alueellaan ja yhteistyö kunnan kanssa on tässä työssä avainasemassa. Ulvilassa yhteistyö on aktiivista vuoropuhelua kunnan ja yrittäjien kesken – yrittäjiä halutaan kuulla päätöksenteossa. Lisäksi paikallisyhdistyksen tehtävänä on verkostoida ja vahvistaa jäsenyrittäjiään ja siinä työssä Ulvilan Yrittäjien tekeminen nousee vielä asteen korkeammalle.

– Vaikka Ulvilassa on tehty hyvää työtä jo vuosien ajan, he kehittävät toimintaansa jatkuvasti. Ulvilan Yrittäjät konseptoi uusia toimintamalleja, joita pystytään jakamaan järjestössä myös muille paikallisyhdistyksille sekä aluejärjestöillekin, jopa yli maakuntarajojen. Monet paikallisyhdistykset ympäri Suomen ovatkin usein yhteydessä Ulvilan Yrittäjiä benchmarkatakseen, järjestöpäällikkö Heikki Kaplas kuvailee Ulvilan Yrittäjien aktiivisuutta.

Ulvilan Yrittäjien viestintä ja jäsenhankinta ovat alueella esimerkillisiä. Uudet jäsenet otetaan lämpimästi haltuun ja esitellään yhdistyksen somekanavissa. Jäsenkokemukseen panostetaankin Ulvilassa vahvasti. Koko Ulvilan Yrittäjien hallitus osallistuu toimintaan yhtenäisesti ja heillä on selkeä vastuunjako. Hallituksen jäseniä on myös muissa järjestön verkostoissa ja valiokunnissa sekä alueellisella että valtakunnallisella tasolla. Vuoden paikallisyhdistyspalkinto jaettiin Ulvilan Yrittäjille torstaina 12.1.2023 Kankaanpäässä.

Ulvilan Yrittäjät myös valtakunnalliseen finaaliin yhdessä Honkajoen Yrittäjien kanssa

Satakuntalaisista paikallisyhdistyksistä sekä Ulvilan Yrittäjät että Honkajoen Yrittäjät on valittu valtakunnalliseen paikallisyhdistysfinaaliin omissa koko sarjoissaan – Ulvilan Yrittäjät (201-499 jäsentä) ja Honkajoen Yrittäjät (alle 100 jäsentä). Vuoden paikallisyhdistykset julkistetaan ja palkitaan valtakunnallisessa Vaikuttajafoorumissa Lappeenrannassa 2.2.2023. Kaikki finalistit löytyvät täältä >>

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Markku Kivinen | Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja | 050 377 8006
Heikki Kaplas | Satakunnan Yrittäjien järjestöpäällikkö | 050 373 5870
Krista-Carola Mäkinen | Ulvilan Yrittäjien puheenjohtaja | 040 503 1775