24.3.2020 klo 19:10
Uutinen

Useat organisaatiot auttavat yrittäjiä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on syventänyt yhteistyötään monen organisaation kanssa koronakriisissä. Olemme koonneet alueellisten yritysneuvontapalveluiden yhteystiedot yhden osoitteen alle.

Organisaatioiden asiantuntijat ovat kaikkien yrittäjien ja yritysten käytettävissä. Autamme yrittäjiä hakemaan oikeat erityistuet tilanteessa, listaamaan tarvittavia toimia, kuten maksuaikajärjestelyjä, sekä tarvittaessa hakemaan rahoitusjärjestelyjä.

Yhteydenottoa ei kannata pitkittää

Kannustamme ottamaan yhteyttä heti, jos sinulla on epätietoinen olo tai epäilet, että et pärjää tai tiedä, kuka sinua auttaisi. Moneen asiaan on ratkaisuja, kun on ajoissa liikkeellä. Jos asiantuntijaa ei saa heti kiinni, ei kannata panikoida, hän soittaa kyllä takaisin.

Tapaamiseen kannattaa valmistautua keräämällä tiedot omasta yrityksestä ja liiketoiminnasta – kuinka kauan on maksukykyä nykyisellä tulo- ja kulutasolla. Lisäksi on hyvä listata ne kululähteet, joista tulee laskuja säännöllisesti.

Useat organisaatiot voivat auttaa yrittäjiä tässä koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Yhdelle ja samalle sivulle on koottu hyödyllistä tietoa viranomaisten ja muiden organisaatioiden palveluista, linkkejä ja yhteystietoja. Sivua koordinoi Pohjanmaan ELY-keskus.

Löydät sivun tästä.

Halu jutella ja purkaa hätää riittää myös yhteydenoton syyksi. Tuolloin kannattaa ottaa yhteyttä tämän sivun asiantuntijoihin.