5.6.2019 klo 14:19
Uutinen

Uudenmaan huippuyritykset haussa, ehdotuksia palkittavista otetaan vastaan

Uudenmaan liitto yhteistyökumppaneineen pyytää ehdotuksia Vuoden 2020 uusmaalainen yritys -palkintojen saajista. Uusmaalaisia huippuyrityksiä voi ehdottaa elokuun loppuun asti verkkolomakkeella kuka tahansa.

Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto kolmessa sarjassa. Palkintosarjat ovat tuotannollinen yritys, kaupan tai palvelualan yritys ja start up -yritys.

Arvioinnissa painotetaan yrityksen omaperäistä liikeideaa, jatkuvaa kehittymistä, kasvua, yritystoiminnan vaikutuksia toimintaympäristöön sekä yrityksen tulevaisuuden näkymiä. Start up -sarjassa arvioidaan lisäksi liikeidean innovatiivisuutta sekä nopean kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Ehdotuksia voi tehdä yrityksen palveluihin tai tuotteisiin tyytyväinen asiakas tai organisaatio, mutta yritys voi myös itse tarjoutua ehdolle.

Asiantuntijaraati valitsee voittajan ehdotettujen joukosta. Raatiin kuuluvat edustajat Uudenmaan liitosta, Uudenmaan ELY-keskuksesta, Uudenmaan Yrittäjistä, Pääkaupunkiseudun Yrittäjistä, Helsingin Yrittäjistä ja Helsingin seudun kauppakamarista.

Palkinto nimetään seuraavalle kalenterivuodelle, jolloin sen saaja voi hyödyntää tunnustusta omassa viestinnässään koko vuoden ajan.

Viimeksi palkitut ovat terveysteknologian kasvuyritys Planmeca Oy tuotannollisen yrityksen sarjassa, lounas- ja illallisristeilyjä järjestävä IHA-Lines Oy Helsinki Cruises palvelualalta sekä start up -sarjassa mikromuovittomilla tuotteillaan jäteongelmaa taklaava Sulapac Oy.

Samaan aikaan ovat haussa myös Uusimaa-palkinnon saaja ja Vuoden uusmaalainen kylä.

Aikaa ehdotuksille on elokuun loppuun asti. Voittajat julkistetaan marraskuussa.

> Lisätietoa sekä ehdotuslomakkeet

Lisätietoja:

Elinkeinopäällikkö Lauri Kuukasjärvi, Uudenmaan liitto, puh. 044 090 9272