17.1.2022 klo 16:00
Uutinen

Uudenmaan Yrittäjät mukana KasvuOpenissa – haku kasvuhaluisten yritysten sparrausohjelmaan yrityksille aukeaa helmikuussa

Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen. Uudenmaan Yrittäjät on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin Keski-Uudenmaan Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä.

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille.

– Haluamme rohkaista jäsenyrittäjiemme ja kaikkia alueen yrityksiä kasvuun ja kehitykseen, tähän Keski-Uudenmaan Kasvupolku tarjoaa loistavan väylän. Kannustankin yrittäjiä arvioimaan yrityksensä nykytilaa ja kartoittamaan kehitysmahdollisuuksia, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Aluejohtaja Petri Ovaska toimii tuomariston jäsenenä.

Haku avautuu helmikuussa

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole tarkkoja rajoja.

Hakuaika Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen on 14.2. – 17.3.2021.

Haluatko antaa osaamistasi kasvuyritysten sparraajana?

Kiinnostaako vapaaehtoistyö kotimaisessa kasvuyrityskenessä? Juuri nyt haetaan lisää sparraajia koko Suomen KasvuOpen -verkostoon. Sparraajana

  • verkostot kasvavat kuin huomaamatta: tällöin apua voi antaa ja saada helpommin.
  • tutustuu lukuisiin potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.
  • voi löytää itselleen oman sparraajan eri alojen asiantuntijoiden joukosta.
  • toisten yrittäjien auttaminen tuo yksinkertaisesti hyvän mielen.
  • pääsee edistämään kasvuyritysten yhteiskuntavastuuta.

Tutustu sparraajan rooliin ja hae KasvuOpen sparraajaksi täällä