23.8.2017 klo 15:38
Uutinen

Uudistunut Yrittäjäsanomat panostaa digiaiheisiin

Yrittäjien pää-äänenkannattaja Yrittäjäsanomat ilmestyy huomenna uudistuneena. Lehden koko on pienentynyt ja sisäsivuille on tuotu digikokonaisuus.

Uudistunut lehti on nyt paremmin käteen sopiva ja helppo lukea.

– Sisällössä on edelleen tärkeintä se, että yrittäjät saavat hyötyä ja vinkkejä jutuistamme, olivatpa ne sitten verotukseen, työlain pykäliin, yrittäjien toimintaan tai vaikkapa startuppeihin liittyviä uutisia, Yrittäjämedioiden toimituspäällikkö Jari Lammassaari kertoo.

– Merkittävin uutuus Yrittäjäsanomien sisällössä ovat digisivut. Siellä yrittäjät testaavat ja toimitus esittelee sekä vertailee uusia puhelimia, tietokoneita ja muita laitteita. Unohtamatta sovelluksia ja palveluita. Yrittäjä voi myös lähettää meille digiaiheisen kysymyksen ja me hankimme siihen vastauksen.

Googlen, Vainu.io Software Oy:n ja Suomen Yrittäjien selvitys kartoitti kesäkuussa suomalaisten pk-yritysten kotisivujen toiminnallisuuksia ja online-markkinointiviestintäponnisteluja. Se jaotteli pk-yritykset neljään luokkaan: digi-pudonneet, digi-eksyneet, digi-mainostajat ja digi-voittajat.

Alimpaan luokkaan kuuluu selvityksen mukaan 35 prosenttia pk-yrityksistä, eli heillä ei ole ollenkaan verkkoläsnäoloa – ei edes Facebook-sivua. Yrittäjäsanomat pyrkii pitämään digiaiheita esillä ja tarjoaa lukijoille hyödyllistä tietoa.

Yrittäjät haluavat lukijapalautteen mukaan lukea myös henkilöjuttuja ja juttuja tunnetuista yrittäjistä.

– Julkaisemme myös kiinnostavia henkilöjuttuja ja kerromme mielenkiintoisia tarinoita yrityksistä, Lammassaari kertoo.

Lukupaketissa asiaa yksinyrittäjien pienituloisuudesta

Elokuun numerossa kerromme muun muassa Värttinä-yhtyeestä tunnetusta Sari Kaasisesta, joka on ryhtynyt ravintoloitsijaksi. Lisäksi kansijutussa nostamme esiin yksinyrittäjien pienituloisuuden. Pienituloisuus koskettaa hälyttävän useaa yksinyrittäjää.

Yrittäjäsanomat ilmestyy tänä vuonna kahdeksan kertaa.

Riikka Koskenranta

riikka.koskenranta@yrittajat.fi