10.2.2017 klo 15:54
Uutinen

Uusi kasvo toimistolla: Ritva Rajander-Juusti vaikuttaa Helsingin Yrittäjien hankkeissa

Helsingin Yrittäjien toimistolla aloitti vuoden 2017 alussa uutena asiantuntijana Ritva Rajander-Juusti. Hänen vastuualueelleen kuuluu hanketyö Digiopisto- ja XL-knowhow –hankkeissa.

– Toimin Helsingin Yrittäjissä kahdessa ESR-rahoitteisessa hankkeessa, XL-knowhow -hankkeessa hankekoordinattorina ja Digiopisto-hankkeessa hankevastaavana. Minulla on yrittäjäkokemusta 9 vuotta omasta konsulttiyrityksestä, jossa olen tehnyt yritysten työhyvinvoinnin kehittämishankkeita sekä laajempia projekteja, jotka liittyvät työelämässä tapahtuvaan suureen muutokseen ja työn tulevaisuuden ja osaamistarpeiden ennakointiin, Rajander-Juusti kertoo.

Hän on tehnyt aikaisemmin myös uravalmennusta ja coachausta. Ennen Helsingin Yrittäjiin tuloa hän työskenteli Uudenmaan TE-toimistossa mm. Nokialta ja Microsoftilta irtisanotuille suunnatuissa EGR-hankkeissa. Lisäksi Ritvalla on työkokemusta mm. henkilöstökonsultointiyrityksestä, tutkimusalalta ja kansainvälisestä elintarvikeyrityksestä sekä yrittäjäkoulutuksesta ja yrittäjyystutkimuksesta.

Vapaa-ajalla Ritvan löytää harrastamasta muun muassa kirjoittamista, sukututkimusta, antiikkia sekä mökkeilyä ja puutarhanhoitoa vanhassa mummonmökissä.

>> Lue Ritvan blogikirjoitus osaamisen löytämisestä pk-yrityksiin

Ota yhteyttä:
Ritva Rajander-Juusti, hankevastaava
ritva.rajander-juusti @ yrittajat.fi
p. 044 305 1067
Twitter: @RitvaRJ

Kuva: Anna Dammert