25.3.2021 klo 09:35
Uutinen

UUSIA TUULIA POHJOISEN VAHINKOSANEERAUS RINTAMALLA

Oulun Kuivaustekniikka Oy on Oulussa vuonna 2006 perustettu Pohjois-Suomalainen yritys.

Päätoimialueenamme on vahinkosaneeraus johon kuuluu tutkimus- ja korjaustyöt sekä kokonaisvaltainen vahinkojen hoito.

Vahinkosaneerauksen lisäksi kauttamme hoituu kaikki kodinremontit laidasta laitaan, sisäilmaan liittyvät tutkimus- ja korjaustyöt sekä erikoistyöt (LVI-työt, Asbestityöt jne.)

Vuoden 2021 maaliskuun alusta teimme ns. sukupolven vaihdoksen ja perustajajäsenenä ja alusta asti toimitusjohtajana toiminut Veli Kallioniemi siirtyi kehitys- ja hallitustöihin ja Sami Kallioniemi aloitti yhtiön toimitusjohtajana.

Maaliskuussa toteutimme myös yritysjärjestelyn, jonka myötä Kajaanin Rakennusremontti Oy ja Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka Oy liittyvät Oulun Kuivaustekniikka Oy:n joukkoon osaksi Oulun Kuivaustekniikka Group konsernia.

Oulun Kuivaustekniikka Group konserni muodostuu 3 yrityksestä, jotka työllistävät 170 henkilöä 11 toimipaikassa Pohjois-Suomen alueella.

Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään varmistaen laadukkaan ja paikallisen palvelukokonaisuuden. Toimipisteverkostomme kautta pystymme tarjoamaan laadukasta paikallista osaamista puolen Suomen alueella.

Henkilöstömme on hyvin koulutettua, rakennusalan tutkintojen lisäksi meiltä löytyy mm. rakennusterveysasiantuntija, märkätilavalvojia, sertifioituja vedeneristäjiä, rakentamisen sertifikaatin omaavia henkilöitä, rakenteiden tiivistäjä sertifikaatti sekä muita eri rakennusalan erikoiskoulutuksia

Yrityksemme arvot ovat Palvelualttius, Henkilöstön hyvinvointi, Vastuullisuus ja Asiakaspalvelu. Nämä kaikki neljä arvoa ovat läsnä päivittäisessä tekemisessämme ja ovat luoneet kestävän pohjan yrityksemme kasvulle sekä menestykselle.

Vaikka vesivahinko on yleensä asiakkaalle ainutkertainen ja haastava tapahtuma, ei huolta, asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan ja kauttamme homma hoituu laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella

www.oulunkuivaustekniikka.fi www.kuivaustekniikka.info