Uusyrityskeskus Enter Satakunnan palvelualue
2.12.2022 klo 14:16
Uutinen

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan palvelualue laajenee vuoden 2023 alusta – Säkylä mukaan

Satakunnassa aloittavat yrittäjät saavat asiantuntevaa ja luotettavaa neuvontaa Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yritysneuvojilta jo 13 kunnassa 16:sta, kun Säkylän kunta liittyy mukaan palvelun asiakkaaksi vuoden 2023 alusta. Uusyrityskeskus Enter Satakunnan palvelut kattavatkin jo noin 75 % Satakunnan alueen väestöstä.

Suunnitteletko yrityksen perustamista? Uusyrityskeskus Enter Satakunta antaa aloittaville yrittäjille ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Saat myös apua starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin. Uusyrityskeskus Enter Satakunnan neuvonta on yrittäjäksi aikovalle maksutonta.

Tiesitkö, että Uusyrityskeskus Enter Satakunnan neuvonnan avulla perustetuista yrityksistä on kahden vuoden jälkeen toiminnassa yli 90% ja viiden vuoden päästä yli 80% yrityksistä? Ilman neuvontaa perustettujen yritysten eloonjäämisprosentti on viiden vuoden kohdalla noin 40-50.

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan palvelut on käytettävissä aloittavalle yrittäjälle, jonka asuinkunta tai perustettavan yrityksen toimipaikka on seuraavissa kunnissa: Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä (1.1.2023 alkaen) ja Siikainen.

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan palvelut tuottaa yhteistyössä Satakunnan Yrittäjät, Prizztech Oy ja Satakunnan TE-toimisto.