Tom Lassila päätti paikata 4-vuotiaan joulupettymyksen
– Ei lapselle voi tehdä ohareita. Sellainen on katastrofaalista. Se pidetään, mikä luvataan, Tom Lassila kertoo Yrittajat.fille.
29.12.2023 klo 09:59
Uutinen

Uutinen joulupukin ohareista 4-vuotiaalle sai Tom Lassilan toimimaan – ”Ovikello soi huomenna aamulla”

Joulupukin keikkaa tekevä Tom Lassila päätti paikata pikkupojan aattoiltana kokeman ikävän pettymyksen.

Kerroimme ennen joulua yrittäjä Tom Lassilasta, joka sai yllättäen kahden viikon pituisen joulupukkikeikan lappilaisesta yrityksestä.

Startatessaan matkailuautoaan kohti eteläistä Suomea ja kotia, Lassila törmäsi MTV Uutisten julkaisemaan verkkoartikkeliin. Se kertoi ikävästä tapauksesta, jossa 4-vuotias poika oli joutunut pettymään, kun joulupukki ei tullutkaan käymään aattoiltana. Perhe oli tilannut kitaraa soittavan joulupukin, joka ei koskaan saapunut sovittuun paikkaan.

Lassila päätti ottaa yhteyttä MTV:n uutistoimitukseen.

– Ei lapselle voi tehdä ohareita. Sellainen on katastrofaalista. Se pidetään, mikä luvataan, Lassila kertoo Yrittajat.fille.

Toimituksen kautta Lassila onnistui saamaan yhteyden 4-vuotiaan pojan äitiin. Päätettiin, että pukki tulee sittenkin käymään, vaikka vähän myöhässä joulun jälkeen.

– Halusin tarjoutua pukiksi, koska ei asiaa voi mielestäni jättää tähän.

”Ei lapselle voi tehdä ohareita. Sellainen on katastrofaalista.”

Tom Lassila, yrittäjä ja joulupukki

”Annetaan hyvän kiertää”

MTV Uutisten mukaan kyseessä on 4-vuotias erityislapsi, joka oli jouluna sukuloimassa Tampereella.

– Sain kuulla, että hänelle joulupukki on ykkösjuttu. Hän puhuu pukista koko ajan. Siksi suru oli erityisen suuri, kun pukki ei tullutkaan.

Lassila otti yhteyttä Joulupukin Pajakylään Rovaniemellä. Sieltä järjestyi pieni lahjakassi, jonka Lassila vie mukanaan.

– Sain tietää, että toinen pojalle merkityksellinen juttu on Ryhmä Hau. Eräs tamperelainen liikemiestuttavani halusi lahjoittaa Ryhmä Hau -paidan ja Ryhmä Hau -pelin. Nyt minulla on sitten pari lahjaa, jotka vien pojalle.

Pukki soittaa Pirkanmaalla sijaitsevan kodin ovikelloa huomenna aamulla. Lassilan mukaan perhe oli otettu yllätyksestä.

– Yksinhuoltajaäiti oli iloinen ja kiitollinen pojan puolesta. Ja juuri pojan takiahan tämä tehdään. Oma periaatteeni on, että annetaan hyvän kiertää.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Pauli Reinikainen