3.9.2019 klo 08:25
Uutinen

Uutisia jäsenyrittäjältä: CardPlus Oy on ostanut Korttilinna Oy:n muovikorttiliiketoiminnan – vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana kotimaisena toimijana

CardPlus Oy vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana täysin kotimaisena muovikorttien palvelutuottajana ostamalla toisen alalla pitkään toimineen yrityksen Korttilinna Oy:n muovikorttiliiketoiminnan.

CardPlus Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strang kertoo kaupan vahvistavan yrityksen vakaata kehitystä entisestään. ”Molempien yritysten erityisosaaminen, vahvat toimittajaverkostot ja edustukset mahdollistavat monipuolisen kehityksen alalla tulevaisuudessa. Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaan, luotettavan ja kotimaisen vaihtoehdon alati kansainvälistyvässä maailmassa”, Strang sanoo.

Kaupan myötä CardPlus vahvistaa toimintaansa kaikilla neljällä päätuotealueellaan: muovikorttien yksilöintipalvelut, digitaaliset tilausjärjestelmät ja mobiiliratkaisut, henkilökorttien tuottaminen ja muovikorttitulostimien myynti- ja huoltopalvelut.

Korttilinna Oy aloitti muovikorttiliiketoiminnan vuonna 2006. ”Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pitkästä yhteistyöstä. Hieno aikakausi muovikorttien kanssa päättyy ja käännämme Korttilinnassa uuden sivun. Ydinliiketoimintamme siirtyy nyt muovikorteista Duunissa.fi – työajanseurantapalveluun, joka on saavuttanut suuren suosion markkinoilla. Muovikorttiasiakkaamme puolestaan saavat entistä laajemmat resurssit käyttöönsä CardPlussalla”, kertoo Korttilinna Oy:n toimitusjohtaja Miikka Lindén.

Korttilinna Oy:n muovikorttiliiketoiminnan parissa työskentelevät henkilöt siirtyvät CardPlus Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. ”Vuosi vuodelta kasvava liiketoiminta ei olisi ollut mahdollista ilman upeaa henkilöstöämme. Suurin kiitos menneistä vuosista kuuluu heille”, Lindén jatkaa.

Lisätiedot:

Mikael Strang, CardPlus Oy, toimitusjohtaja
mikael.strang@cardplus.fi, puh. 040 455 4301
http://www.cardplus.fi

Miikka Lindén, Korttilinna Oy, toimitusjohtaja
miikka.linden@korttilinna.fi, puh. 040 733 8855
http://www.korttilinna.fi

CardPlus Oy on kotimainen tunnistautumisen ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. henkilö-, jäsen, lahja- ja kanta-asiakaskortit, muovikorttitulostimet tarvikkeineen, RFID tuotteet ja lisäksi digitaaliset tilausjärjestelmät ja korttiratkaisut. Yrityksen tuotanto- ja huoltopalveluille ja digitaalisille tilausjärjestelmille ja korttiratkaisuille on myönnetty Avainlippu merkiksi Suomessa tuotetusta palvelusta.

Korttilinna Oy on vuonna 2006 perustettu helsinkiläinen perheyritys, jonka tuotevalikoimaan muovikorttituotteiden lisäksi kuuluu työajanseurantapalvelu Duunissa.fi ja Tablet-konsepti www.padsolutions.fi