13.1.2020 klo 14:05
Uutinen

Vaalan Yrittäjät on finalistien joukossa ja ehdokkaana palkittavaksi Vaikuttajafoorumissa 9.-10.2.20202 Helsingissä! Onnittelut!

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien alueelta Vaalan Yrittäjät on yltänyt finalisten joukkoon sarjassa 1-99 jäsentä.

Vaalan Yrittäjät on aktiivinen toimija ja vaikuttaja

Vaalan Yrittäjät ovat olleet mukana laatimassa kuntastrategiaa ja yrittäjyysasioita tuodaan kunnan päättäjien tietoon aktiivisesti. Elinkeinopoliittisen mittaristo -kyselyn tulokset käydään läpi kunnanhallituksessa. Vuoropuhelu kunnan kanssa toimii hyvin. Yhdistyksen hallituksesta on useampi kunnanvaltuuston/elinvoimalautakunnan/kunnanhallituksen jäsen. Kunnanjohtaja osallistuu kutsuttaessa yhdistyksen kokouksiin. Yhdistyksellä on kunnantalolla hallinnoitava yhteisöllinen työtila Voimala veloituksetta. Tällä hetkellä tilaa käyttää yhdistykset, kuntakonserni ja muutamat ulkopuoliset, kertoo Vaalan Yrittäjien toiminnasta puheenjohtaja Esa Karjalainen.

Vaalan Yrittäjät uskoo yhteistyön voimaan ja tulevaisuus näyttää hyvältä

Yrittäjäyhdistys tekee yhteistyötä muiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa siten, että Yrittäjien hallitus ja MTK-Vaalan johtokunnilla on ollut yhteisiä tapaamisia ja myös suunniteltu laajempaa yhteistyötä. Vaalan Yrittäjät ja LC-Vaala valitsevat yhteistyössä Vuoden Yrittäjä –stipendin saajan. Stipendin rahallinen summa on huomattava, jonka yhdistyksen maksavat yhdessä.

Jäsenkehitys on ollut voimakkaassa kasvussa, kuluvana vuonna jäsenmäärä on kasvanut 13 %. Jäsenille järjestetään yrittäjäiltoja, pikkujoulut, vuosikokous ja lisäksi vuosittain erilaisia muita tapahtumia yhteistyössä alueella toteutettavien hankkeiden kanssa. Yhdistyksellä on hyvät suhteet paikalliseen lehteen ja lehteen saadaankin hyvin juttuja mielenkiintoisista yrityksistä ja yrittäjistä. Paikallisen lehden ja toisen lehden kanssa tehdään yhteistyössä kaksi Yrittäjälehteä koko Oulujokilaakson alueelle. Yhdistyksen toimintaa hoidetaan porukalla. Tehtäviä jaetaan hallituksessa vapaaehtoisuuteen ja osaamiseen pohjatuen hyvässä yhteishengessä, sanoo Karjalainen.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät onnittelee Vaalan Yrittäjien hienosta finaalipaikasta ja jännityksellä odotamme miten loppupeleissä käy.

Vuoden 2019 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö valitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 9.-10.2.2020! Ehdokkaat esitellään yrittäjien sivuilla osoitteessa www.yrittajat.fi/vuoden_parhaat.