14.1.2020 klo 21:29
Uutinen

Vaasanseutu hienosti edustettuna Suomen Yrittäjien valiokunnissa ja verkostoissa

Suomen Yrittäjien hallitus valitsi tänään kahdeksi vuodeksi jäsenet järjestön valiokuntiin ja verkostoihin.

Vaasan Yrittäjien Jenni Parpala valittiin johtamaan nuorten yrittäjien verkoston johtoryhmää. Nuorten yrittäjien verkoston johtoryhmän tehtävänä on toimia keskustoimiston tukemana nuorten yrittäjien toiminnan kehittämisessä.

Maria Norrlin-Asplund Mustasaaren Yrittäjistä johtaa puolestaan ruotsinkielisen verkoston johtoryhmää. Vaasan Yrittäjien Anton Salmi ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien Hippi Hovi valittiin samaan johtoryhmään. Verkoston tavoitteena on edistää järjestön ruotsinkielisiä jäsenpalveluja ja vahvistaa ruotsinkielisten yrittäjien vertaisverkostoa.

Vaasan Yrittäjien Katja Rajala valittiin elinkeinopolitiikan valiokuntaan, jonka tehtävä on nostaa keskusteluun yritysten menestymiselle keskeisiä elinkeino- ja kilpailupolitiikan kysymyksiä sekä laatia politiikkasuosituksia näiden ratkaisemiseksi yrittäjämyönteisellä tavalla. Valiokunta sparraa elinkeino- ja kilpailupolitiikan tiimiä kunta- ja maakuntavaikuttamisessa sekä vaikuttamisessa kansallisella ja EU-tasolla.

Satu Wivolin Vaasan Yrittäjistä valittiin puolestaan osaamisen valiokuntaan, joka edistää yrittäjyyttä tukevan osaamis- ja koulutusjärjestelmän kehittymistä niin osaavan työvoiman, uuden yrittäjyyden, yrittäjien oman osaamisen kuin yritysten kehittämispalveluiden näkökulmista.

Onnittelut valituille!