27.9.2023 klo 21:46
Uutinen

Vaikuta: kysely Tampereen keskustan katutiloista

Tampereen kaupunki kerää kyselyn avulla mielipiteitä keskusta-alueen liikennejärjestelmäsuunnittelusta. Tampereen keskustan liikennejärjestelmäsuunnittelussa on mietitty vaihtoehtoja, miten keskustan erityyppisillä kaduilla jaetaan tilaa mm. kävelylle, pyöräilylle, autoilulle ja oleskelulle. Kerro nyt näkemyksesi keskustan katutilavaihtoehdoista vastaamalla verkkokyselyyn! Kysely on osa keskustan liikennejärjestelmän suunnittelua, jossa kehitetään keskustan liikennettä pitkällä tähtäimellä.

Keskusta-alueen kehittäminen on merkittävä asia paitsi siellä toimivien yritysten myös keskusta-alueella liikkuvien näkökulmasta. Minkälainen keskustatila palvelee tulevaisuudessa parhaalla mahdollisella tavalla Pirkanmaan yrittäjiä? Kyselyssä keskitytään selvittämään mm. ajoväylien, kevyen liikenteen väylien sekä viheralueiden määrää ja sijoittelua. 

Kyselyyn pääset vastaamaan täältä. Kysely on avoinna 5.10.2023 saakka ja sen vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia. Lisätietoja kyselystä Tampereen kaupungin verkkosivuilla. Tämä on myös Pirkanmaan Yrittäjille arvokas mahdollisuus vaikuttaa Tampereen keskusta-alueen tulevaisuuteen ja elinvoimaisuuteen!

Lisätietoja

elina purho

Elina Purho

Elinkeinoasioiden asiantuntija
Pirkanmaan Yrittäjät