5.8.2022 klo 11:11
Uutinen

Valmennusohjelma myyntiin ja markkinointiin

Yrittäjät, haluaisitteko tehostaa myynnin prosessejanne?
Tai onko ajatuksissanne myynnin laajentaminen uusille Euroopan markkinoille?

Euro Scalers -ohjelmasta tukea vantaalaisten yritysten myyntiin ja kansainvälisille markkinoille laajentamiseen!

Euro Scalers on 9 viikkoa kestävä valmennusohjelma, jonka aikana yritykset saavat tukea kokeneiden valmentajien johdolla myyntinsä tehostamiseen sekä Euroopan markkinoille laajentamiseen. Jo monen yrityksen mielestä hyödylliseksi koettu ohjelma antaa kohdennettua tukea uusien menetelmien ja työkalujen hyödyntämiseen kansainvälisessä myynnissä.

Ohjelmaan osallistuvat saavat lisäksi konkreettista apua yrityksen myyntiin – jokainen yritys saa kansainvälisen myyntiharjoittelijan yritykseensä. Harjoittelijat koulutetaan ennen kuin he alkavat työskennellä Euro Scalersiin osallistuvien yritysten kanssa. Usea aiemmin osallistunut yritys on ollut jopa niin tyytyväinen harjoittelijoiden työpanoksiin, että harjoittelijat ovat jatkaneet harjoittelun jälkeen yrityksissä työskentelyä.

Ohjelma käynnistyy 26.9.2022 ja kestää 31.11.2022 asti. Yrityksen osallistumismaksu ohjelmaan on ainoastaan 250 euroa.

Ilmoita kiinnostuksestasi mahdollisimman pian – ohjelmaan hakuaika sulkeutuu elokuun lopussa ja paikkoja on rajallinen määrä. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi osallistua ottamalla yhteyttä osoitteeseen santeri.raappana@vantaa.fi. Ohjelma on tarkoitettu vantaalaisille yrityksille.

Euro Scalers -ohjelmaan osallistumisen mahdollistaa Talent Vantaa -projekti, jolla edistetään kansallisen Talent Boost -ohjelman tavoitteita. Projektin toteuttavat Vantaan kaupunki ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Toiminta saa rahoitusta Työ- ja elinkeinoministeriöltä.