10.8.2021 klo 09:29
Uutinen

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät tarjoaa kaivatun mahdollisuuden kohtaamisille

Lomilta syyskauteen palailu tapahtuu vaihtelevissa tunnelmissa. Kesä on monelle koronan ja koronarajoitusten vuoksi vakavasti liiketoiminnassaan häiriöitä ja tappioita kokeneelle yrittäjälle ollut kauan kaivattu piristysruiske ja tuulahdus normaalimmasta ja paremmasta huomisesta. Onneksi näin.

Vaikka tartuntatilanne koronan osalta heilahteleekin tällä hetkellä, niin onneksi samalla rokotemäärät kasvavat ja rokotteet näyttäisivät myös estävän hyvin koronan vakavampia seurauksia. Tämä luo uskoa tulevaan.

Ihmiset tarvitsevat kanssakäymistä ja kohtaamisia toinen toistensa kanssa. Yrittäjille kohtaamiset ovat monesti elinehto, jotta bisnesajatukset pääsevät jalostumaan ja päästään jakamaan yrittäjyyden iloja ja suruja toinen toistemme kanssa. Eikä pidä tietysti vähätellä juhlavan arjesta irtautumisen ja rennon hengähdystauonkaan merkitystä. Kaikkea tätä on viimeinkin pitkän tauon jälkeen luvassa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Jyväskylässä 24.-25.9.2021.

Haluan toivottaa sinut tervetulleeksi Valtakunnallisille yrittäjäpäiville Jyväskylään.

Päivien ohjelma sisältää kaivattujen kohtaamisten lisäksi myös huippuesiintyjiä, mm. Markku ”Rive” Kanervan ja Duudsoneista tutun Jarno Laasalan muodossa. Yrittäjäpäivät huipentuvat Arja Korisevan juontamaan yrittäjägaalaan ja valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen julkistamiseen. Kannattaa siis ilmoittautua ja tulla mukaan Yrittäjäpäiville.

Haluan myös kiittää jäsenyydestäsi yrittäjäjärjestössä. Viimeistään korona-aika on osoittanut sen, että suomalaiset yrittäjät tarvitsevat ja ennen kaikkea ansaitsevat asiantuntevan ja vaikuttavan yrittäjyyden puolustajan. Suomen Yrittäjiä ei olisi ilman jäsenyrittäjiä, joten siksi jokainen jäsenemme tuo elintärkeän palan yrittäjyyden toimintaedellytysten kehittämiseen Suomessa. Kiitos jäsenyydestäsi!

Nähdään Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä Jyväskylässä!

SUOMEN YRITTÄJÄT
Petri Salminen
puheenjohtaja

PS. Yrittäjäpäivien muhkeaan ohjelmaan pääset tutustumaan täältä.