28.9.2020 klo 18:48
Uutinen

Varapuheenjohtajehdokkaita

Ehdolle varapuheenjohtajaksi on tässä vaiheessa ilmoittautunut seuraavat henkilöt.

Satu Viiru

Ikä: 33 v.

Jäsenyritys: Fysiokaari Lappeenranta Oy

Toimiala: Fysioterapia

Yritys työllistää: 1 henkilöä + 3 yrittäjää

Yhteystiedot:

puhelin: 050 5435 779

sähköposti: satu.viiru@fysiokaari.fi

www-sivut: www.fysiokaari.fi

Facebook: @fysioterapeuttisatuviiru @fysiokaarilappeenranta

Instagram: fysiokaari_satu, @fysiokaarilappeenranta

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Lappeenrannan Yrittäjät

Rooli paikallisyhdistyksen luottamustehtävissä: Hallituksen puheenjohtaja

Olen 33-vuotias lappeenrantalainen fysioterapeutti ja yrittäjä. Olen yrittäjänä Fysiokaari Lappeenranta Oy:ssä. Fysiokaaren tiimiin kuuluu kolme fysioterapeuttiyrittäjää, toimistotyöntekijä, kaksi ammatinharjoittajafysioterapeuttia ja ravitsemusterapeutti. Fysiokaari tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluja eri-ikäisille asiakkaille. Harrastan tanssia, rengastrapetsiakrobatiaa, lisäksi luen ja sisustan vapaa-ajallani.

Yrittäjyyttä tulisi kehittää yhteistyöllä kaikenikäisten yrittäjien kanssa.

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet?

Nyt on uudistumisen aika! Uudistuminen lähtee mielestäni siitä, että kaikenikäisiä yrittäjiä otetaan mukaan toiminnan suunnitteluun, päätöksentekoon. Minulla on kokemusta ja näkemystä Suomen Yrittäjien Nuorten Yrittäjien verkostojen johtoryhmässä työskentelystä sekä eri yhdistysten hallitustyöskentelystä. Yrittäjänä ja yrityksemme toimitusjohtajana työskentely on opettanut minua organisoimaan paljon. Uuden kehittäminen on yksi parhaista vahvuuksistani. Huomioin yrittäjien jaksamisen.

Kai Hakala

Ikä: 53 v.

Jäsenyritys: Orakas tuotteet Oy

Toimiala: Teollisuus/palvelu

Yksinyrittäjä

Yhteystiedot:

puhelin: 0400 557 386

sähköposti: kai.hakala@orakas.fi

www-sivut: www.orakas.fi

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Lappeenrannan Yrittäjät

Olen syntynyt 1967. Monipuolisen markkinointityön pohjatyö tehtiin Kauppaopiston markkinointilinjalla. Vuonna 2012 suoritin koti- ja mökkitalkkari tutkinnon ja 2018 metsurikoulutuksen. Vuonna 2019 sain valmiiksi HHJ-tutkinnon (Hyväksytty Hallituksen Jäsen) ja muutama päivä sitten sain Diplomin Johtoryhmätyöskentely perusteet – valmennusohjelmasta. Olen toiminut vuosina 1997–1999 Lemin Yrittäjien puheenjohtajana. Noina vuosina toimin myös Etelä-Karjalan Yrittäjien hallituksessa ja johtoryhmässä. Parhaillaan olen Suomen Yrittäjien Nimikkoyrittäjä ohjelmassa, jossa yrittäjien vastaparina ovat kansanedustajat. Orakas Tuotteet Oy on perustettu vuonna 1996. Alkuperäisin Lemiltä ja nykyisin Lappeenrannassa toimiva yritys myy Orakas hyötykasvikuivuria Suomessa. Orakas kuivuri on vuonna 1979 keksitty eteläkarjalainen tuote. Tänä vuonna Orakas Tuotteet Oy:n tuotevalikoimaan on tullut koti- ja mökkitalkkaripalvelut sekä metsuripalvelut. Vuonna 2021 tuotevalikoima laajenee.

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet?

Oman verkoston ja laajentaa verkostoa sekä sisäisesti maakunnassa että ulkoisesti ulkomaille asti. Tulevissa työtehtävissäni verkoston laajennus ulkomaille on agendalla. Toisaalta aidon yhteistyön merkitys korostuu nopeutuvassa liike-elämässä. Haluan nostaa yhdessä muun hallituksen kanssa Etelä-Karjalan Yrittäjät uudelle tasolle. Paljon on tehtävä työtä, uusia ajatuksia, uusia mahdollisuuksia, kollegan kannustamista ja suuntana eteenpäin.

Riikka Mehiläinen

Ikä: 35

Jäsenyritys: Elektroway Oy

Toimiala: Sähköasennus

Yritys työllistää: 10 henkilöä

Yhteystiedot:

puhelin: 050 570 9898

sähköposti: riikka.mehilainen@elektroway.fi

www-sivut: www.elektroway.fi

Facebook: https://www.facebook.com/elektroway.fi/

linkedin: https://www.linkedin.com/company/elektroway-oy

Paikallisyhdistys, jossa jäsenenä: Ruokolahden Yrittäjät ry

Rooli paikallisyhdistyksen luottamustehtävissä: yhdistyksen sihteeri

Olen Riikka Mehiläinen, sähköalan yrittäjä Ruokolahdelta. Pyöritän yritystämme Elektroway yhdessä puolisoni kanssa. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja ja sisustussuunnittelija – kaukana siis sähköalasta! Ennakkoluulottomuus, monisävyinen ajattelutapa ja rohkeus tehdä asioita ovat olleetkin minulle syynä yrittäjäksi ryhtymiseen. Olen kasvanut myös yrittäjäperheessä, jossa isoveljeni on nyt yrittäjänä kolmannessa polvessa.

Minkälaista osaamista toisit tehtävään, jota haet?

Napakkaa ja aikaansaavaa asianhoitoa, avarakatseista ajattelua ja muutoshalukkuutta. Pidän siitä, että asiat hoidetaan reippaasti ja rehellisesti, vaikuttamistyötä tehdään suurella sydämellä ja rajat rikkovalla yhteistyöllä.