19.3.2020 klo 10:02
Uutinen

VASEK ja Startia palvelevat sähköisesti

Koronatilanne vaikuttaa suuresti yrittäjiin. Meidän tehtävämme on auttaa – ota yhteyttä, jos yrityksesi on avun tarpeessa. Olemme koonneet sivuillemme muutamia hyödyllisiä linkkejä, jotka voivat olla yrittäjälle suureksi hyödyksi. Sivua päivitetään jatkuvasti uusilla tiedoilla.

Lue lisää: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/pai…

Uusyrityskeskus Startian ja VASEKin yrityspalveluiden yritysneuvonta jatkuu edelleen normaalien aukioloaikojemme puitteissa, mutta käytämme ainoastaan sähköisiä välineitä asiakaspalvelussa. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja lähettämällä sähköisen ajanvarauslomakkeen. WhatsAppin välityksellä voit myös hoitaa ajanvaraukset ja tiedustelut.

Yritysneuvojien kanssa voit neuvotella puhelimitse, ja myös tapaaminen videoneuvotteluna onnistuu. Moni yritysneuvonta-asia hoituu myös sähköpostitse. Tai näiden eri keinojen yhdistelmällä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus: https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/

Keskiviikkoiset Startian aamukahvit yrityksen perustamista suunnitteleville järjestetään etätapaamisina. Lue lisää: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/tapahtumat/…

Liiketoimintasuunnitelmien työstäminen Lissu-ohjelmalla onnistuu mainiosti etänä. Myös yritysneuvoja voi kommentoida suunnitelmaasi verkossa. Ota yhteyttä, jos sinulla ei vielä ole Lissu-tunnuksia.