26.8.2019 klo 15:39
Uutinen

VASEKin Yrittäjäillat kiertävät Vaasan seudun kunnat

VASEK järjestää yhteistyössä omistajakuntiensa Vaasan, Mustasaaren, Vöyrin, Maalahden, Korsnäsin, Isonkyrön ja Laihian kuntien ja kuntien yrittäjäyhdistysten kanssa yrittäjäiltoja, joissa kahvikupposen ääressä keskitytään yrittäjiä mietityttäviin ajankohtaisiin aiheisiin ja verkostoidutaan muiden yrittäjien kanssa.

Yrittäjäilta Vaasassa on yrittäjän päivänä torstaina 5.9., mutta pieni varaslähtö yrittäjän päivän juhlimiseen otetaan jo keskiviikkona 4.9. kun Uusyrityskeskus Startian aamukahvitilaisuudet alkaville yrittäjille käynnistyvät.

Varsinainen yrittäjän päivän ohjelma 5.9. alkaa klo 17.30 Scandic Waskiassa. Teemoina tilaisuudessa ovat sekä yrityksen että yrittäjän katsastus.

– Yrityksen katsastus eli Due Diligence -tarkastus on ehdottoman tärkeää silloin, kun on ostamassa yritystä. EY:n asiantuntija Ilkka Puikkonen kertoo mihin seikkoihin tarkastuksessa tulee kiinnittää huomiota, yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl kertoo.

– Yrittäjäkatsastuksessa puolestaan käydään läpi, kuinka yrittäjän erilaiset elämäntilanteet voivat vaikuttaa myös yrityksen tilanteeseen. Näsman & Båskin Oskar Sundback kertoo tarkemmin siitä, miten yrittäjän tulisi ottaa huomioon ja hoitaa kuntoon niin avioehto, edunvalvontavaltuutus, testamentti kuin osakassopimuskin.

Seuraavalla viikolla Yrittäjäillat järjestetään Korsnäsissä, Maalahdessa ja Vöyrillä. Ruotsinkielisissä tilaisuuksissa teemoina ovat muun muassa verkkokauppa, nuorten yrittäjyys, maaseudun yrittäjien mahdollisuudet ja haasteet, yritysten sopimukset ja investointituet.

– Lisäksi kuulemme mielenkiintoisia ja inspiroivia yrittäjätarinoita, Maalahden ja Vöyrin ”oma” yritysneuvoja Olav Nylund kertoo.

Isonkyrön Yrittäjäilta on vuorossa 16.9., Mustasaaren 26.9. ja Laihian 3.10.

Tutustu ohjelmiin tässä ja tule mukaan!