Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

7.6.2017 klo 12:38
Uutinen

Vastaa kyselyihin – keräämme tietoa kentältä!

Olemme lähettäneet jäsenillemme sähköiset linkit kyselyihin joilla keräämme tietoa yrityskentältä. Haluamme yritysten kokemuksia kaupungin hankinnoista, kehittämisideoita ja palautetta hankintoihin liittyen yleensä. Toinen kysely kartoittaa yrityskummitarvetta ja yrittäjän halukkuutta lähteä mukaan yrityskummitoimintaan.

KUntien hankinnat ovat tärkeällä sijalla paikallisille yrityksille. Olemme toteuttaneet yhteistyössä kaupungin hankintatoimen kanssa kyselyn, johon toivomme yritysten vastaavaan 21.6.2017 mennessä. SWOT-analyysin muotoon tehty kysely kerää palautetta, kokemuksia ja kehitysideoita tulevaa varten. Kyselyyn pääset tästä.

Rauman Yrittäjät ry on liittynyt Suomen Yrityskummien jäseneksi, jonka vuoksi vahvistamme aiempaaa yritysmentoriverkostoamme. Kaipaamme riveihimme kokeneita yrittäjiä, asiantuntijoita ja vertaistukea tarjoavia toimijoita. Ikä ei ole kriteeri, vaan tahto auttaa yrittäjää. Yrityskummitoiminta on ehdottoman luottamuksellista, maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Rauman Yrittäjät ry koordinoi toimintaa ja se on avointa kaikille, myös ei-jäsenille. Vastaa kyselyyn ja jätä halutessasi yhteystiedot jos kummius kiinnostaa. Kyselyyn pääset tästä.

Jokainen vastaus on tärkeää – kiitos vaivannäöstäsi!