9.10.2018 klo 11:47
Uutinen

Verkostoitumalla työvoimaa ja rahoitusta maaseudun yrittäjille

MTK-Pohjois-Savo ja Savon Yrittäjät järjestävät 24.10. klo 17-20 Hotelli IsoValkeisella verkostoitumistilaisuuden, joka on suunnattu erityisesti haja-asutusalueiden pienyrittäjille tai sellaista suunnitteleville. Yhtenä teemana ovat myös maatilojen liitännäiselinkeinoja pohtivat.

– Moni huikea menestystarina on alkanut hyvin pienestä sattumasta, tapaamisesta tai ideasta. Halusimme järjestää tapahtuman, jossa tuomme yhteen yrityksen ostajia tai myyjiä, työntekijöitä ja työtä, yhteistyökumppaneita sekä rahoituksen tarjoajia ja hakijoita, kertoo Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Arto Nykänen.

Innostavia puheenvuoroja

Pohjois-Savosta löytyy monia innostavia esimerkkejä menestyksekkäistä yrityksistä, jotka toimivat maaseudulla. Oman tarinansa verkostoitumistapahtumassa ovat kertomassa Pesolan tilan (Vuoden Lähituottaja 2016) isäntä Antti Niskanen Iisalmesta sekä ainutlaatuisia kuljetuslaatikoita valmistavan Casemakersin, savolaisittain ”kassimaakareiden” yrittäjä Henri Hänninen Keiteleeltä (Maakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä 2018).

Mukana tilaisuudessa ovat myös MTK Pohjois-Savosta Kauhasen Jari, Savon Yrittäjistä Nykäsen Arto, työvoima-asiaan pureutuvat MTK:sta Marko Mäki-Hakola sekä TE-toimiston Salla Rönkkö. Rahoituksesta kertovat Kuopionseudun Uusyrityksestä Tarja Pöyhönen ja Ely-keskuksen Juha Kaipiainen sekä muita yhteistyötahoja. Tilaisuuden juontaa Timo Ripatti. Tapahtuman rahoituksessa on mukana Maaseutuverkosto.

Tapahtumaan voi ilmoittautua 21.10. saakka tästä >>