3.9.2020 klo 21:29
Uutinen

Vetoomus Pohjois-Helsingin alueen yrittäjille TET-paikkoja kaivataan 9. -luokkalaisille

Olisiko sinulla mahdollisuus ottaa 9.-luokkalainen, tai jopa kaksi, työelämääntutustumisjaksolle syksyllä 2020 (TET-jaksoja lokakuun ja joulukuun välillä)? Hiidenkiven peruskoulun ja Puistolan peruskoulun oppilaat etsivät TET-harjoittelupaikkoja.

Koronatilanteen vuoksi nykyisten ysien viime kevään 8. luokan TET-jaksot jouduttiin kokonaan perumaan.

– Erityisesti tämän vuoksi toivoisimme, että tämä ikäluokka pääsee TETiin nyt 9. luokan puitteissa. Kaupungin ohjeistus tämän lukuvuoden TET-jaksoista on, että ne pidetään normaalisti hygieniasuosituksia TET-paikoilla noudattaen ja niihin opastaen, kertoo Hiidenkiven peruskoulun oppilaanohjaaja Johanna Juuti-Suutari.

Hiidenkiven peruskoulun yhdeksäsluokkalaisten TET jaksot ovat joko 23.11.– 4.12. tai 7.12.–18.12. (kesto 2 vko). Yrittäjät voivat ottaa yhteyttä Johanna Juuti-Suutariin ja kertoa millaisia tehtäviä heillä olisi tarjolla ja monelleko oppilaalle. Oppilaanohjaaja jakaa tiedot oppilaille, jotka sitten itse ottavat yhteyttä yrityksiin sopiakseen haastattelusta. Sekin on tärkeä osa työelämätaitojen harjoittelua.

Hiidenkiven peruskoulun yhteystiedot:

Oppilaanohjaaja Johanna Juuti-Suutarin tavoittaa numerosta p. 040 334 5108 tai sähköpostitse johanna.juuti-suutari(at)edu.hel.fi

Puistolan peruskoulussa TET-viikot lokakuussa, olisiko sinun yrityksessäsi TET-paikkaa nuorelle?

Lisäksi Pohjois-Helsingin alueella Puistolan peruskoulun TET-jaksoille kaivataan yrityksiä mukaan, jotka voisivat tarjota nuorille TET-paikan.

  • TET-viikko 5.10.–9.10.
  • TET-viikko 19.10–23.10. (väliin jää syysloma viikko 42)

– Olemme kiitollisia, jos yritys pystyisi ottamaan nuoren molemmille viikoille TET-jaksolle, mutta myös yhden viikon TET-jakso on erittäin arvokas kokemus, toteavat Puistolan peruskoulun opinto-ohjaajat Minna Laitinen ja Pia Ranna.

Puistolan peruskoulun yhteystiedot:

Minna Laitinen, opinto-ohjaaja, Puistolan peruskoulu, minna.laitinen(at)edu.hel.fi, p.0403349036
Pia Ranna, opinto-ohjaaja, Puistolan peruskoulu, pia.ranna(at)edu.hel.fi p.040 3349335