epy luottarihaku
23.11.2021 klo 17:10
Uutinen

VIELÄ EHDIT! Olisitko sinä käytettävissä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien luottamushenkilöksi? Hae mukaan!

Vaikuttaja- tai verkostoryhmän jäsenenä sinulla on verrattomat mahdollisuudet verkostojen kasvattamiseen, pääset edistämään yrittäjien asiaa aitiopaikalta sekä kehittämään yrittäjäjärjestön toimintaa. Aikaisempaa kokemusta ryhmissä työskentelystä ei tarvita.

Hakemuslomakkeelle pääset tämän sivun lopusta.

Tutustu ryhmiin klikkaamalla ryhmän nimeä:

 • Vaikuttamisen ryhmä >>
  Ryhmän vaikuttamisen sektoreita ovat alueen kehittämiseen liittyvät asiakokonaisuudet, yritys- ja työlainsäädäntö sekä verotus ja rahoitus. Ryhmän tehtävänä on nostaa esille alueen, pohjalaisten yrittäjien ja pk-yritysten elinkeinoasioihin liittyviä edunvalvontanäkökulmia ja evästää aluejärjestön hallitusta, työvaliokuntaa ja toimistoa näiden näkökulmien eteenpäin ajamisessa. Ryhmä toimii aluejärjestön ja jäsenten välisenä vaikuttamisen kanavana. Ryhmässä on 10 jäsentä. Sen puheenjohtajana toimii aluejärjestön puheenjohtajiston jäsen ja sihteerinä aluejärjestön toimitusjohtaja.
 • Nuorten yrittäjien verkostoryhmä >>
  Nuorten yrittäjien ryhmän tehtävänä on nuorten yrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen alueella sekä toimia aluejärjestön tukena nuorten yrittäjien toiminnan kehittämisessä. Ryhmään voi hakea enintään 35-vuotias jäsenyrittäjä.
 • Yksinyrittäjien verkostoryhmä >>
  Yksinyrittäjien verkostoryhmän tehtävänä on yksinyrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen sekä toimia edunvalvonnan tukena yksinyrittäjiä koskevissa asioissa.
 • Mentoriverkosto
  Mentoriverkosto aloittaa toimintansa vuonna 2022 aluejärjestön neuvontapalveluiden tukiryhmänä. Ryhmän jäseniksi haemme yrittäjiä ja vahvoja osaajia, jotka haluavat jakaa oman kokemuksensa, tietonsa ja taitonsa.
  Ryhmän valtakunnallisia yhteistyöfoorumeita ovat yrittäjäjärjestön mentorisi.fi -neuvontapalvelu ja valtakunnallinen Yrittäjän talousapu -palvelu. Ryhmän jäsenillä on mahdollisuus hyödyntää valtakunnallisiin palveluihin liittyviä koulutuksia.
  ”Mentorointi on kokemusperäisen tiedon jakamista eteenpäin. Mentori toimii yrittäjien kuuntelijana, sparraajana tai valmentajana.”

HAE MUKAAN RYHMIIMME VIIMEISTÄÄN 23.11. TÄSTÄ.