Viestintäyrittäjät Marja-Liisa Torniainen ja Sari Selkälä
5.2.2024 klo 09:07
Uutinen

Viestintäkurssit.fi ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on viestintäyrittäjät Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen. Viestintäkurssit.fi tarjoaa laadukkaita viestinnän ja markkinoinnin koulutuksia, valmennuksia sekä verkkokursseja.

Yrittäjät Viestintäkurssit.fi:n takana

Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen, viestintäyrittäjät ja Viestintäkurssit.fi:n perustajat

Yrittäjänä vuodesta?

Viestintäkurssit.fi on perustettu vuonna 2020.
Sari on ollut yrittäjänä Caprice Consulting Oy -yrityksessään vuodesta 2010 ja Marja-Liisa Pisteen paikka Oy:ssä vuodesta 2013.

Yhteystiedot

👉 Verkkosivut: www.viestintakurssit.fi

👉 LinkedIn
👉 Fb
👉 Instagram

📧 Sähköposti: kuulolla@viestintakurssit.fi

Yrityksen toimiala

Viestintäkurssit.fi tarjoaa laadukkaita viestinnän ja markkinoinnin koulutuksia, valmennuksia ja verkkokursseja uteliaille uudistajille.

Yrityksen tarina lyhyesti

Viestintäkurssit.fi sai alkunsa, kun monen työarki muuttui pandemian myötä etäilyksi. Erikoinen vuosi 2020 ajoi koulutukset sekä tiedonjanoiset, uteliaat oppijat verkkoon, ja verkkokurssien, digialustojen ja erilaisten etätyövälineiden käyttö tuli luontevaksi osaksi monen arkea.

Olimme jo jonkin aikaa pohtineet yhteisten verkkokurssien tekemistä viestinnän aiheista. Keväällä 2020 päätimme rakentaa kurssialustan, ja tarjota sitä samantien myös muiden kouluttajien verkkokurssien kauppapaikaksi ja kurssialustaksi. Näin syntyi Viestintäkurssit.fi-palvelu, josta myös moni muu kouluttaja on löytänyt omalle verkkokurssilleen kodin.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Viestinnän osaamiseen on yrittäjänkin jatkuvasti satsattava. Verkkokurssit ovat tehokas tapa oppia uutta, kun pääsee pohtimaan oppimaansa rauhassa työn lomassa ja testaamaan käytännössä. Uutta osaamista pystyy soveltamaan suoraan omaan työhön.

Live-valmennukset lähikoulutuksina tai verkon yli tarjoavat toivottuja yhteisiä hetkiä uuden asian äärellä. Yhteiset keskustelut vahvistavat oppimista ja tekevät uuden oppimisesta hauskaa. Yrittäjille lähikoulutukset tarjoavat mainion tilaisuuden verkostoitumiseen.

Viestintäkurssit.fi:n ohella olemme molemmat jatkaneet työskentelyä myös omissa yrityksissämme: monipuoliset viestintäpalvelut kuten viestinnän konsultointi, mediaviestintä, sisällöntuotanto, valmennukset ja koulutukset kuuluvat molempien yrittäjien valikoimaan sekä yhdessä että erikseen.

Verkostot, yhteistyömahdollisuuksien tunnistaminen ja näihin tarttuminen on ollut meille molemmille ominaista koko yrittäjyyden matkan ajan. Viestintäkurssit.fi on yksi osa tiivistä yhteistyötämme.

Miten purat stressiä?

Luonnossa liikkuminen ja muu liikunta on meille tärkeä keino rauhoittua, lisätä hyvinvointia ja ehkäistä stressiä. Sari pulahtaa usein myös avantoon!

Tärkeitä ovat myös hetket läheisten kanssa, kirjat ja kulttuurielämykset.

Koska työskentelemme molemmat pääosin kotona, on tärkeää erottaa työ- ja vapaa-aika. Aina iltatöitä ei voi välttää, mutta vapaata ujutamme sitten muualle päivään. Joustavat aikataulut ovatkin yksi yrittäjyyden parhaita puolia.

Onko teillä aamurutiineja?

Meillä molemmilla on omia aamurutiineja, mutta meillä on myös yhteinen viikkorutiini. Pidämme tiistai iltapäivisin zoom-tapaamisen, jossa usein ideoimme uutta ja sovimme työnjakoa tuleviin yhteisiin töihin. Tapaaminen on myös tärkeä hetki vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia.

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle.

Säilytä uteliaisuus uuden oppimiseen! Oppiminen voi olla kouluttautumista, kursseja, webinaareja, kirjan tai muun lähteen lukemista, videon katselua – ja tietenkin opiskelua verkkokurssilla. Tärkeintä on, että viet opit käytäntöön ja otat hyödyn irti oppimastasi.

Välillä kannattaa myös pysähtyä tutkimaan omaa osaamista. On palkitsevaa huomata, miten paljon osaamista meillä yrittäjillä on!


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >