31.5.2017 klo 11:55
Uutinen

Viheriön taikaa

Ringside Golf Espoossa toimi 30.5.2017 näyttämönä neljättätoista kertaa järjestetyille Espoon Yrittäjien golfkisoille. Yön hallakelistä huolimatta aurinko päätti saapua aamuksi tervehtimään pelikansaa.

Päivä lähti käyntiin aamupalalla tai vaihtoehtoisesti lyhyellä omatoimisella lämmittelyllä rangella. Monet pelaajat päättivät asettaa jälkimmäisen vaihtoehdon etusijalle.

Espoon Yrittäjien toimitusjohtajan Erkki Pärssisen ja Ringside Golfin toimitusjohtaja Ari Vepsän jakaessa peliohjeita tunnelma pelaajien joukossa oli odottava. Pitkän talven jälkeen vihreän nurmen siintäessä horisontissa asian voi hyvin ymmärtää.

Myös Jani Michelsson oli tyytyväinen, että päivä sai arvoisensa sään. ”Voitto ei ole tänään pääasia, on vain mahtavaa päästä pelaamaan porukassa ja nauttimaan tästä upeasta kelistä”, sanoi Michelsson.

Peliohjeiden kertaamisen jälkeen pelaajat pääsivät vihdoin tositoimiin. Yhteistuumiin siirtyminen väylille sujui naurunremakan saattelemana ja pelaajista huokuva into ja iloisuus olivat käsinkosketeltavia.

Rennon golfintäyteisen aamun jälkeen päivä jatkui lounaalla, tosin tässä vaiheessa monen ajatukset varmasti harhailivat tuloksien valmistumisessa ja palkintojen jaossa.

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen palkintojen jako vihdoin koitti. Tämän vuoden golfmestareiden palkinnot matkasivat Reija Kyläkalliolle Tilivara Oy:stä ja André Engströmille Andrella Oy:stä.

Moni jäi varmasti odottamaan jo ensivuoden kisoja ja mahdollisuutta revanssiin. Onneksi koko kesä on vielä edessä ja aikaa pelaamiseen runsaasti.

Teksti: Tuomo Sinelmaa, Espoon Yrittäjien viestintäharjoittelija

KATSO KISAN TULOKSET espoon_yrittajien_golfkisojen_2017_tulokset.pdf