14.9.2020 klo 10:01
Uutinen

Viking Glory viitoittaa tietä tulevaan

Vuosi on ollut monelle yritykselle karikkoinen, niin myös Viking Linelle. Mutta horisontissa siintää lupaus valoisammasta tulevaisuudesta. Rakenteilla oleva Viking Glory avaa väylän laivamatkailun uuteen aikaan. Varustamon uusi lippulaiva on omaa luokkaansa sekä teknologialtaan, muotoilultaan että matkustusmukavuudeltaan. Vuoden 2021 loppupuolella Itämerelle saapuva alus nostaa myös merikokoukset aivan uudelle tasolle.

Kaupallinen yhteistyö: Viking Line

Teknologiaa ympäristön palveluksessa

Ahvenanmaalaiselle laivanvarustamolle Itämeri ja sen saaristo ovat kotiseutua, jonka haluaa säilyvän elinvoimaisena tuleville sukupolville. Viking Line onkin tehnyt pitkäjänteistä ympäristötyötä jo 1980-luvulta asti. Uusi Viking Glory on tämän työn huipentuma. Valmistuessaan se on maailman ilmastoviisaimpia aluksia. Innovatiivinen tekniikka ulottuu rikittömästä polttoaineesta potkureihin ja konehuoneesta valaistus- sekä ilmastointiratkaisuihin. Alus muodostaa oman suljetun, energianiukan kiertonsa, jossa resurssit hyödynnetään mahdollisimman tarkkaan, päästöt minimoiden. Tutustu Viking Gloryn teknologisiin ratkaisuihin.

Aitiopaikalla saaristoon

Itämeri ja saaristo ovat myös Viking Gloryn sisustuksen kantavia teemoja. Ikkunapinta-alaa ja ikkunahyttejä on enemmän kuin missään muussa varustamon aluksessa. Valtavista panoraamaikkunoista meriluonto avautuu ennen näkemättömän upealla tavalla. Palkittu ruotsalainen arkkitehtitoimisto Koncept vastaa aluksen kestävää kehitystä tukevista sisutusratkaisuista. Niissä heijastuu saariston harmoninen väripaletti ja skandinaavinen, selkeä muotokieli. Lue lisää!

Uuden ajan merikokouksia

Valoisa, avara tunnelma jatkuu Viking Gloryn kokouskannella. Suurista ikkunoista aukeava merinäköala luo näyttävän taustan kokoukselle tai yritystilaisuudelle. Uusimmalla kokoustekniikalla varustellut tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarkoituksiin ja erikokoisille ryhmille. Valikoima ulottuu pienistä loungeista suureen auditorioon, jonka lattiasta kattoon ulottuvat näytöt takaavat näkyvyyden kaikkialta yleisöstä. Olitpa järjestämässä perinteistä kokousta, inspiroivaa tiimitapaamista, luovaa workshopia tai vaikkapa rentoa verkostoitumistapahtumaa, Viking Glorylla järjestetty tilaisuus säilyy vieraidesi mielessä pitkään.

Haluaisitko tehdä virtuaalikierroksen Viking Gloryn kokoustiloissa 3D-lasien avulla? Ota yhteyttä myyntipäällikköihimme ja sovi tapaaminen!