30.3.2017 klo 21:14
Uutinen

Vimpelin Yrittäjien aamiaisella muistettiin

Vimpelin Yrittäjien aamiaiselle kokoontui torstaiaamuna hyvä määrä porukkaa. Aamun teemana oli työssä jaksaminen, työhyvinvointi ja yksilöjohtaminen. Yrittäjäyhdistys myös kiitti eläkkeelle siirtynyttä ravintoloitsijaa ja onnitteli uusia ravintoloitsijoita.

Tilaisuuden aluksi kerrottiin muutamia yhdistyksen ajankohtaisia asioita ja koottiin yhteen kevään tapahtumia.
– Vuosi käynnistyi mukavasti treeni-tammikuulla, kun saimme jäsenyrityksiä hyvin liikkeelle tarjoamalla jäsenetuna jumppia veloituksetta yhteistyössä Fitness-palvelu Karoliinan kanssa. Helmikuussa järjestettiin Some-Säpinät, jotka onnistuivat aivan yli odotusten kertäen noin 120 kuulijaa yhteiskoulun auditorioon, summasi puheenjohtaja Teija Uitto-Kohonen.
– Kesän huipputapahtuman julkistus on tulevana lauantaina, ja kevätkokous pidetään 26.4. Plastecin tiloissa. Olemme myös sote- ja alueuudistukseen liittyen olleet yhteydessä kuntaan ja ilmaisseet halumme lähteä edistämään sote-palvelujen pysyvyyttä Vimpelissä. Sote-asioissa olemme myös menossa keskustelemaan Järvi-Pohjanmaan Perusturvan kanssa yhdessä Alajärven yhdistyksen kanssa, hän kertoi.
Vimpelin Yrittäjien hallituksesta sotevastaavaksi nimettiin edellisessä hallituksen kokouksessa Susanna Korkiatupa.

Joukkue koostuu yksilöistä

Vimpelin Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli aamussa mukana sparraamassa yrittäjiä yksilöjohtamisesta. Hän myös muistutti työhyvinvoinnin tärkeydestä ja roolista yrityksen menestykselle. Myös Veto tarjoaa palveluna työhyvinvoinnin asiantuntijapalveluja yrityksille.
– Yrityksen ja joukkueen johtamisessa on paljon samoja elementtejä. Yksilöjohtaminen on tärkeää, jotta jokainen pelaaja tai työntekijä tietää, mikä hänen roolinsa yhteisössä on. Vain näin voidaan onnistua tavoitteissa, Kivimäki luennoi.
Vimpelin Osuuspankin Elina Kataja kertoi vielä omat terveisensä yrittäjille ja esitteli Osuuspankin uudistuneita digitaalisia palveluja.

Sami-Petteri puhuu

Kiitoksia ja onnitteluja

Aamupala järjestettiin Ravintola Ristiviitosessa Patruunantiellä. Aiemmin ravintola on tullut tutuksi Ravintola Sopupelinä. Sopupelin omistaja Helmi Ahonen siirtyi oloneuvokseksi maaliskuun alussa, kun uudet yrittäjät Sami ja Sanna Laitila ottivat ohjat käsiinsä. Parhaillaan tanssiravintolan puolella on menossa remontti, mutta lounaspuoli on jo auki pienen uudistuksen jäljiltä.

– Haluamme kiittää Helmiä kaikista näistä vuosista ja toivottaa rentouttavia eläkepäiviä, toivotti Uitto-Kohonen.
– Vaikka taidamme me vielä tulla Helmistä kuulemaan, ei se taida ihan laakereilleen jäädä lepäämään, hän jatkoi.
Muistamisen saivat myös uudet yrittäjät Sami ja Sanna Laitila.
– On todella hienoa, että tanssiravintola kuitenkin teidän käsissänne jatkuu Vimpelissä ja jäämme jännityksellä odottamaan, mitä uudistuksia olette keksineet, Uitto-Kohonen sanoi ja onnitteli uusia yrittäjiä.

Kiitos kaikille aamupalalle osallistuneille yrittäjille! Mukana oli noin 30 yritttäjää. Kiitos myös Vimpelin Osuuspankille aamupalan sponsoroinnista.