26.1.2017 klo 14:50
Uutinen

Vuoden 2016 hynyläinen on Jukka Lusua, Yucca Group Oy

Tapahtuma-alan yrittäjä Jukka Lusua (Yucca Group Oy) palkittiin vuoden 2016 lopussa Vuoden 2016 hynyläinen -palkinnolla. Palkinto jaetaan vuosittain nuorelle yrittäjälle, jolla on loistava asenne ja joka on aktiivisesti ottanut osaa Hynyn toimintaan. Tutustu palkittuun yrittäjään jutussamme!

Vuoden hynyläinen 2016, kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

”Olen Jukka Lusua ja autan tekemään sekä suunnittelemaan parempia tapahtumia.”

Miten sinusta tuli yrittäjä?

”Alun perin ystävä houkutteli yrittäjäksi kun tein keikkatöitä. Maalla asuessani opin kovan työn tekemisen merkityksen, joten päätös siirtymisestä oli helppo.”

Miten löysit HYNY:n ja mitä odotat sen toiminnalta tulevaisuudessa?

”Yrittäjäkollegani suositteli HYNY:ä ja sen hyvää aktiivista henkeä. HYNY on yrittäjälle hyvä väylä verkostoitumiselle ja vertaistuelle.”

Mitä terveisiä lähettäisit oman työsi kautta muille yrittäjille?

”Terveiseni yrittäjäkollegoilleni: kun on ideaa, intohimoa ja periksiantamattomuutta, sillä pääsee pitkälle. Se mitä ei itse osaa tai missä oma osaaminen ei ole vahva, voi joko opetella tai ostaa ulkopuolelta. Suosittelen myös nukkumaan, liikkumaan ja syömään hyvin.”

Jukka Lusuan tapahtuma-alan yritys Yucca Group tarjoaa tapahtumasuunnittelua, tekniikkaa, ohjelmaa ja tuoreita ideoita. Tutustu vuoden hynyläisen yritykseen täältä.

HYNY eli Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät koostuu alle 40-vuotiaista yrittäjistä ja yrittäjiksi aikovista nuorista. HYNY verkottaa nuoria muun muassa tapahtumissa, koulutustilaisuuksissa ja somen puolella Facebook-ryhmässä, jossa on jo yli 1300 jäsentä.

Kuvassa vasemmalla HYNYn vuoden 2017 puheenjohtaja Sanni Kaikkonen, palkittu yrittäjä Jukka Lusua, HYNYn vuoden 2016 puheenjohtaja Pekka Nurmela ja Helsingin Yrittäjien toimitusjohtaja Tiina Oksala.

Kuva: Jaana Tihtonen