30.9.2017 klo 20:59
Uutinen

Vuoden 2017 kantahelsinkiläinen yrittäjä palkittiin

Yrittäjien syyskauden avajaisissa teatteriravintola Nyyrikissä 29.9. palkittiin vuoden kantahelsinkiläiseksi yrittäjäksi Armi Koskitalo, Elämäsi Adato Oy.

Elämäsi Adato Oy on yksityinen yritys joka on perustettu vuonna 2012. Yrityksellä on alusta alkaen ollut selkeä visio henkilökohtaisen avun järjestämisessä; asiakkaat säilytättävät aina turvallisella tavalla itsemääräämisoikeutensa.

Elämäsi Adato on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista henkilökohtaisen avun järjestäjistä, voisi jopa sanoa, että Elämäsi Adato on Suomen suurin yritys, joka on kokonaan erikoistunut henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Elämäsi Adaltolla on kokemusta henkilökohtaisen avun järjestämisestä jo yli kymmenen vuoden ajan, sillä avustajapalvelu yrityksemme Ditt Liv i Norr Ab, on perustettu jo vuonna 2006 Ruotsissa.

Kokemuksen mukaan henkilökohtainen avustus luo turvallisuutta, sillä Elämäsi Adato on vuosien varrella ollut tekemisissä melkein kaikkien sairauksien, vammojen sekä diagnoosien kanssa, mitä henkilökohtainen apu voi sisältää. Elämäsi Adaltolla on muun muassa pitkäaikaista kokemusta seuraavista: ALS, EDS, Aspergerin oireyhtymä, Autismi, Parkinson, MS, Down oireyhtymä, Kabuki- oireyhtymä, Prader Willis syndrooma, Epilepsia, näkörajoitteet jne.

Elämäsi Adalton tehtävä on:

Koulutuksella, hyvällä laadulla ja tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan ja henkilökunnan välillä luomme ympäristön missä asiakkaillamme on mahdollisuus turvallisesti toteuttaa itsemääräämisoikeuttaan.

Elämäsi Adalton Visio:

Yrityksen visio on yksinkertainen. Mielestämme elämäsi on sinun elämäsi ja pystyt itse turvallisella tavalla päättämään siitä kuten muutkin.

Arvoina: Positiivisuus, tasa-arvo, myötätunto, kunnioitus, vastuu ja yhteistyö

Lisätietoja:

Yhdistyksen puheenjohtaja Mari Laaksonen Puh: 040 578 0189

kanta_helsingin@yrittajat.fi

Elämäsi Adato Oy Armi Koskitalo Puh: 040 537 7652
armi.koskitalo@elamasi.com

Puheiden ja palkintojen jaon jälkeen yrittäjät nauttivat maittavan pöytiin tarjoillun illallisen jälkiruokineen.

Illan hulvaton teatteriesitys esiintyjinään Minna Kivelä & Annu Valtonen Rikas, rakas työ hiveli nauruhermoja.

Rakastu työhösi uudelleen!

”Työhyvinvoinnin akrobaatit Minna Kivelä ja Annu Valonen konsultoivat käyttöösi Wellness-tyyppisiä työkaluja mindfullnessilla höystettynä. Kätevät emännät visioivat eteesi koomisia kikkoja, joiden avulla näet työpaikkasi ja työtoverisi uusin silmin. Tämän tehokkaan ja käytännönläheisen miniseminaarin jälkeen, sinulla on käytössäsi henkinen työkalupakki, josta löytyy kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla pystyt rakastumaan työhösi yhä uudelleen ja uudelleen.”

Tuttuun tapaan illan jatkot vietettiin Nyyrikin pohjantähti ravintolassa karaokelaulun ja tanssien tahtiin.

Lisää kuvia yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Yhteistyökumppanimme Elo & Fennia tarjosivat yrittäjille tervetuliaismaljat.

Kukat PIILOLA OY

Kuvat ja teksti: Mari Laaksonen