15.1.2018 klo 12:14
Uutinen

Vuoden 2017 parhaat paikallisyhdistykset palkitaan puheenjohtajapäivillä

Ehdokkaita palkitaan tänä vuonna seitsemässä kategoriassa. Aikaisempien neljän eri kokoluokan lisäksi palkitaan vuoden tekijä, vuoden vaikuttaja ja vuoden viestijä.

Vuoden tekijänä palkitaan yhdistys, jonka toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä. Vuoden vaikuttajana palkitaan yhdistys, joka on vaikuttamistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä. Vuoden viestijänä palkitaan yhdistys, joka on viestinnällään saanut aikaan positiivisen muutoksen joko jäsenten, viranomaisten tai kuntalaisten toiminnassa tai asenteissa.

Vuoden paikallisyhdistys -mittelössä on neljä eri kokokategoriaa; 1-100 jäsentä, 100-199 jäsentä, 200-500 jäsentä ja yli 500 jäsentä. Lisäksi palkitaan Vuoden toimialajärjestö.

Esikarsinnan jälkeen on jokaisesta kategoriasta nostettu esiin viisi finalistia, joiden joukosta valitaan voittaja. Palkinnot jaetaan Suomen Yrittäjien puheenjohtajapäivillä Helsingissä 3.-4.2.2018. Kymenlaaksosta Kouvolan Yrittäjät ry on ehdolla vuoden vaikuttajaksi 2017.

Kaikki ehdokkaat esitellään osoitteessa www.yrittajat.fi/vuoden_parhaat