17.12.2019 klo 10:31
Uutinen

Vuoden 2019 hynyläisenä palkittiin Heidi Myllylä – Hynyn pikkujouluissa julkistettiin myös seuraavan vuoden hallitus

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien verkosto HYNY järjesti pikkujoulut ja vuoden päätöskokouksen 12.12.2019. Verkostoitumisen ja tarjoilujen ohella tilaisuus sisälsi asiaohjelmaa, kuten vuoden hynyläisen palkitsemisen sekä vuoden 2020 HYNY:n hallituksen julkistamisen.

Vuoden 2019 hynyläiseksi valittiin Heidi Myllylä Mainostoimisto Sevens Oy:stä. Vuoden hynyläinen valitaan vuosittain verkoston jäsenistä, ja palkinnon saa aktiivinen, tapahtumiin paljon osallistuva ja näkyvä yrittäjyyden puolesta puhuva yrittäjä. Heidi onkin osallistunut kuluvana vuonna lähes jokaiseen HYNY:n tapahtumaan, ja on aktiivinen myös vastikään perustetun Vantaan nuorten yrittäjien hallituksessa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Vuoden 2019 hynyläinen Heidi Myllylä.

HYNY:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa toista kautta Harri Kolehmainen, ja varapuheenjohtajaksi valittiin hallituksen jäsenenä vuoden vaikuttanut Milla Järvinen. Hallituksen jäseninä jatkavat Aino Jolkkonen, Atte Pohjanmaa, Juha Järvinen ja Vesa Puisto. Uusia jäseniä valittiin mukaan kaksi, Emmi Lehtomaa ja Inka Ikonen.

HYNY:n hallitustyön päättävät Minna Nikkilä ja Sanni Kaikkonen, joka kukitettiin kokouksessa ansiokkaasta työstä yrittäjien puolesta muun muassa viiden vuoden hallitustyöskentelyn ja useamman vuoden puheenjohtajuuden ansiosta.

HYNY yhdistää pääkaupunkiseudun nuoria yrittäjiä järjestäen heille tapahtumia ja tilaisuuksia verkostoitua. HYNY tekee myös oppilaitosyhteistyötä ja osallistuu vaikutustyöhön.

Kuvat: HYNY, Helsingin nuoret yrittäjät