15.12.2017 klo 13:10
Uutinen

Vuoden itähelsinkiläinen yksinyrittäjä Veera Keltanen – Vuosaaren jalkaterapiakeskus – hurmaa asiakkaat hyvällä asiakaspalvelullaan.

Itä-Helsingin Yrittäjät palkitsi vuoden itähelsinkiläisen yksinyrittäjän. Palkinto luovutettiin Vuosaaren Jalkaterapiakeskuksen yrittäjä Veera Keltaselle yhdistyksen kokouksessa 12.12.2017.

Veera Jalkanen on erikoistunut jalkaterapiaan, joka on melko uusi terveydenhuoltolaji Suomessa. Veeralla on suuri asiakaskunta ja Vuosaaren jalkaterapiakeskuksen Facebook-sivulla onkin jo yli 1200 tykkääjää. FB-sivuille on kirjoitettu runsaasti hyvää asiakaspalauttetta, joista muutamia luettiin palkitsemistilaisuudessa.

Yrittäjän erikoistumisesta kertoo jalkakoulupalvelu, jossa harjoitellaan käyttämään jalkaa ja alaraajaa oikein. Veera Keltanen on käynyt pitämässä Terveet Jalat ABC -jalkakoulua muun muassa Helsingin kaupungin pysäköinnintarkastajille sekä Helsinki-Vantaan lentokentän lentohenkilökunnalle.

Palveluvalikoimaa Veera Keltanen on laajentanut panostamalla hyvinvointia lisääviin tuotteisiin kuten erikoisjalkineisiin, varvassukkiin, kevytjalkineisiin ja kiristämättömiin hyvän olon sukkiin sekä pehmeisiin pohjallisisiin ja jalkojen omahoitotuotteisiin.

Veera Keltanen on edelleen laajentamassa toimintaansa ottamalla mukaan uusia kumppaneita sekä jalkaterapiakeskukseen että laitumelle: Uusinta uutta on ajatus terapiatyöstä pienen ponin kera, olkoon se sitten poniterapiaa tai jotain muuta hyvänolon palvelua.

– Mielenkiinnolla jäämme odottamaan minkälaisia wellness-palveluja Veera jatkossa itähelsinkiläisille ja muillekin kehittää, totesi Itä-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Mika Tuominen onnittelupuheessaan.