6.6.2020 klo 13:58
Uutinen

Vuoden maakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaetaan syyskuussa – Kuka ansaitsee palkinnot?

Kuka ansaitsisi mielestäsi Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä 2020 -palkinnot Pohjanmaalla?

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on yhteistyössä Fennian kanssa myöntänyt Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä -palkinnon jo vuodesta 2006 saakka. Vuoden Maakunnallisen Yksinyrittäjän samat tahot ovat huomioineet vuodesta 2016 saakka.

– Toivomme, että saamme paljon ehdotuksia eri puolilta aluettamme eri ikäisistä, eri sukupuolta edustavista sekä eri kokoisia yrityksiä pyörittävistä yrittäjistä eri toimialoilta. Haluamme palkinnoilla korostaa yrittäjien suurta merkitystä yhteiskunnallemme ja nostaa yrittäjien arvostusta, kertoo puheenjohtaja Mikael Fredman Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjistä.

Tehtävä ei ole helppo, joten kaipaamme apua: kuka tahansa voi ehdottaa sopivia yrittäjiä, jotka ansaitsesivat palkinnot, sanoo Fredman.

Ketä voi ehdottaa?

Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä -palkinnon kriteerit:

  • Yrittäjä on vaikuttanut paikkakuntansa kehitykseen esimerkiksi huomattavana työllistäjänä, paikkakunnan palvelutason kohottajana, paikkakunnan elinkeinorakenteen monipuolistajana tai muulla näihin verrattavalla tavalla.
  • Yrittäjä on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsen.
  • Yrittäjän talous on vakaa.

Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä – palkinnon kriteerit:

  • Yksinyrittäjä on toiminut päätoimisesti vähintään kolme vuotta ja on omalla esimerkillään kannustanut muita alueen asukkaita yrittäjyyteen.
  • Yksinyrittäjä on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsen eikä hänellä ole vakituista työntekijää.
  • Yksinyrittäjän yritystoiminta on kannattavaa.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsee palkittavan Vuoden Maakunnallisen Yrittäjän lokakuun kokouksessaan. Vuoden Maakunnallisen Yksinyrittäjän valitsee puolestaan Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston ohjausryhmä.

Palkinnon saajat julkistetaan perinteisin menoin yrittäjäjuhlassa Strampen ravintolassa lauantaina 5.9.2020. Samassa juhlassa palkitaan myös alueen paikallisyhdistysten Vuoden Yrittäjiä.

Nyt Sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa palkinnon saajiin. Ehdota yrittäjiä lyhyine perusteluineen viimeistään 30.6.2020 mennessä osoitteesssa hippi.hovi@yrittajat.fi.