4.12.2021 klo 18:31
Uutinen

Vuoden Yksinyrittäjä 2021 ”vannetohtori” Miikka Kallioinen Wheel Doctor

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Oulun käsi- ja pienteollisuussäätiö palkitsivat Vuoden Yksinyrittäjänä 2021 ”vannetohtori” Miikka Kallioisen Limingasta. Palkintokriteereinä ovat menestyksekäs toiminta yksinyrittäjänä verkostoja hyödyntäen. Lisäksi palkinnossa korostuvat kädentaidot ja osaaminen. Vuoden Yksinyrittäjä saa lisäksi kannustuksena 2000 € rahapalkinnon Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjiltä ja Oulun seudun käsi- ja pienteollisuussäätiöltä. On tärkeää palkita yksintoimivia yrittäjiä, koska he edustavat jo varsin merkittävää joukkoa Yrittäjien koko jäsenkunnasta ja kädentaitoihin perustuvaa osaamista on tärkeää nostaa esille jatkuvasti, sanovat Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen ja Oulun talousalueen käsi- ja pienteollisuus säätiön puheenjohtaja Risto Luttinen.

Tohtorille tämä työ ei ole vain työ, se on lapsuuden haave

”Päätin pienenä poikana mennä esikoulusta suoraan lukioon ja sieltä jatkaa oman yrityksen perustamisella. Noh, piti se kuitenkin peruskoulu käydä ja lukiokin jäi välistä koska lenkkarit tipahti kuuluisaan bensa-astiaan ja päädyin käytännön läheisenä ihmisenä valitsemaan ammattikoulun lukion sijasta. Eikä ole tarvinnut katua vaan metallialan koulutus loi hyvän pohjan uudelle ammatille!

Oma yritys on aina ollut suurin unelma. Minua on aina ärsyttänyt kun palvelun yleinen taso tuntuu olevan laskussa. Usein mietin, että onko se asiakaspalvelu oikeasti niin vaikeaa? Halusin tehdä asiat paremmin ja kokeilla pystynkö siihen mitä vaadin kuluttajana muilta yrityksiltä. Ja näin päätin myös tehdä. Ja tässä sitä nyt istutaan ikioman 40 neliöisen myymälän tiskin takana ylpeänä omistaen ehkä Suomen suosituimman vanteita korjaavan yrityksen ja kirjoitan tietokoneella blogia samalla miettien huomisen työtehtäviä itselle sekä työmiehelle. Palapelin palat löytävät paikkansa pikkuhiljaa.”

Positiivinen, laadukas ja luotettava myös tulevaisuudessa

”Tavoitteemme on, että kuullessasi sanan Wheel Doctor tai nähdessäsi meidän logon ensimmäiset ajatukset ovat “Positiivinen ja laadukas palvelu johon voi luottaa”. Tämä on brändi jonka tahdomme yritykselle luoda ja nämä asiat tulevat olemaan pääperiaatteet loppuun asti. Se leipä pöytään tulee näiden asioiden summana meillekin!”

Rikkinäisille vanteille uusi elämä!

”Tiesitkö, että vanteita voi korjata? Ja tiesitkö että näin säästät jopa 90 % uuden sarjan ostamisen hinnasta? Wheel Doctor (vannetohtori) auttaa kaikissa vanteiden korjaustöissä. Meidät löydät Liminganportista Pitkä-koskentieltä. Toimintamme perustuu asiakaslähtöiseen suhtautumiseen, tarpeiden kartoittamiseen ja jousta-vaan tekemiseen. Ja tämä tarkoittaa parempaa palvelua edullisemmalla hinnalla.”

Palkittu yritys Wheel Doctor:
Miikka Kallioinen, yrittäjä Wheel Doctor, info@wheeldoctor.fi, p.044 524 7000.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät lisätietoja perusteluista:
Jussi Riikonen hallituksen puheenjohtaja jussi.riikonen@yrittajat.fi p. 040 3100 501 tai
Risto Luttinen säätiön puheenjohtaja risto.luttinen@pp.inet.fi p. 0400 689 563